Scudo Sports

Balıkesir

@yhb10
1000tl'ye yol bisikleti bulamazsınız.

Scudo
mosso 739sca@gezgin gezer 2. EL DE mi bulunmaz? 1500 e salcano sıfır bisikletler var?

@yhb10
Yol bisikleti önerileri başlığına yazarsanız daha fazla cevap alabilirsiniz.
Yol bisikleti öneri ve tavsiyeleri
Yol bisikletinde en azından claris setli olmalı diye düşünüyorum. o fiyatlara claris yok.
bütçeniz çok kısıtlıysa triban 500 düşünülebilir. (link)
sahibinden.com da ikinci el btwin lere bakılabilir.
balıkesir merkezde bissa bisiklet var. oraya bakabilirsiniz.(kötünün iyisi. biraz pahalılar bence, iyi pazarlık edin).

• Beğen
Tepkiler: yhb10
O@yhb10 Salcano nun 1450 ye yol bisikleti var bütçeni arttırabilirsen al modeli xrs077

• Beğen
Tepkiler: yhb10
Merhabalar, Edremit Güre deyim tatile geldim, yarın sabah Burhaniye tarafına sürmeyi düşünüyorum yol bisikleti ile, eğer devam edebilirsem Gömeç e kadar devam etmek istiyorum, bu güzergahta sürmek isteyen olursa iletişime geçmek isterim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
balıkesir merkez'den selamlar hepinize forum'u yeni keşfettim. uzun bir aradan sonra tekrar başladım :)

Merhaba,

2002-2005 seneleri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediye ve Gençlikspor'da yol bisikleti ile uğraşıyordum. Çok sevdiğim bu sporu şehir değişikliği ve başka sebeplerden bırakmıştım. Fakat bir çoğunuzun bildiği üzere eğer içinizde kaldıysa mutlaka bir gün tekrar yarışmak istiyorsunuz. Gürcan hocamısın da yardımlarıyla 32 yaşında tekrar bireysel olarak bisiklete dönüyorum. Amacım form tutup bana uygun granfondo ve federasyonun bazı yarışlarına katılabilmek.

Balıkesir bölgesindeki tüm sporcu arkadaşlara selamlar. :)

Bandırma'dan yola çıkarak yapacağımız Ege turunda Balıkesir'de ya da civarında konaklamayı planlıyoruz. Balıkesir kent merkezinden önce ya da sonra kamp yeri ben bulamadım. Değirmen boğazı piknik alanı ya da Gökçeyazı köyü yakınında koca avşar piknik alanında çadır kurmak bir ihtimal, güvenli olur mu? Ya da kamp için başka lokasyon öneriniz olur mu? Kamp dışında, kısıtlı bir bütçe ile konaklanabilecek bir pansiyon/otel de olabilir. Balıkesir'de öğretmenevi varmış, ancak onun bile oda fiyatı yüksek.

Cuma- pazar arası balıkesirde olacağım. 6 Eylül civarında. Tek olacağım için mtb değil de yol bisikletimi almayı düşünüyorum bir ihtimal. Oralarda düzenli biniş yapan kimseler var mıdır. Selamlar...

Pelitköy Gemi Yatağı koyuna tatil için geldim ama bu aralar şiddetli rüzgar sebebiyle yalnız uzun yol yapmak çok zorluyor. Yarın 70km civarı yol yapabilecek Burhaniye, Pelitköy civarlarında arkadaşlar var mı?

Pelitköy Gemi Yatağı koyuna tatil için geldim ama bu aralar şiddetli rüzgar sebebiyle yalnız uzun yol yapmak çok zorluyor. Yarın 70km civarı yol yapabilecek Burhaniye, Pelitköy civarlarında arkadaşlar var mı?
Ben Burhaniye deyim. Yarın değil ama pazartesi çıkacağım. Dediğiniz gibi rüzgar fena bu aralar. Bir gün biniş bir gün dinlenme şeklinde gidiyorum genelde. Denk gelebilirsek güzel olur aslında

Edremit çıkışlı düzenli olarak sürüş yapıyorum, farklı rotalar denemeyi seviyorum. Tavsiye edeceğiniz rotalar var mıdır?

Selamlar. Bu hafta balıkesirde olacağım. Düzenli binen kimseler var mıdır.

Geri