Scudo Sports

Balıkesir Hanlar'da kamp?

hashus1099

Deprem Dede
Tepki
1.396
İsim
hashus1099
Bisiklet
Canyon
Arkadaşlar merhaba. Bandırma'dan bozcaada'ya geçeceğim birazdan. Kalkım-edremit yolu üzerindeki hanlar'da kamp mı yapsam, yoksa çanakkale üzerinden akşama kadar bozcaada'ya mı sürsem karar veremedim.

Hanlar'dan iki kez geçtim, tam il sınırı tabelasının orada çadır kuranlar olduğunu daha önceden görmüştüm. Nasıldır buralar çadır için? Tavsiye eder misiniz?

Gönen-yenice ve yenice-kalkım yolları müsait midir? Geçen yıl gönen barajının ilerisinde toprak kayması vardı, sıkıntı yaşamıştım. Malum son günlerde bayağı yağış oldu.

Scudo
Merhaba,

Sana Edremit'ten yazıyorum.

Hanlarda kamp yapman uygun olur şu zaman da, zira yemek yiyebileceğin yerler de mevcut. Dağ evlerinden aşağı sallandığında sağ tarafta, gülsüm ananın yeri var piknik alanı oradan da kuru fasulye yemeden geçmemeni tavsiye ederim :) Bu yıl edremit kalkım arası yol genişletme çalışmaları var, şuan hala çalışmalar devam ediyor. Dikkatli olursan bir sıkıntı yaşamazsın.

Bol pedallar dilerim. :)

@hashus1099

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@ALİ@ yol çalışması varsa malesef yalan olur bu alternatif, yol bisikletiyle geliyorum.
Geçen yıl edremit girişine kadar, inişte çalışma vardı. Hala bitmemiş olması can sıkıcı. Hangi kasımda çalışma var tam olarak?

Yol bisikleti ile geliyorsan biraz sıkıntılı bir durum ama il sınırı tabelasının olduğu bölgede kamp yapabilirsin. Orman binasından edremit'te kadar olan kısımda büyük ölçüde düzeltmeler yapıldı fakat hala bitmedi. Çok fazla viraj olan yerler şuan düz ve geniş yapıda.

@hashus1099

Selamlar. Hanlar, çınarlı han civarında kamp yapmak istiyorum. Bölge hakkında internette pek bilgi yok, o yüzden buraya yazıyorum. Acaba o bölgede tuvalete erişebileceğimiz bir imkan var mıdır? Duş almak istesek, en azından idare edebilecek bir şelale var mıdır yürüme mesafesinde?

Tek gidiyor olsak ben her türlü hallederim yol kenarı çeşmelerinde, eşler de gelince iş değişiyor. bilgi toplamam gerekiyor önceden.

selamlar tekrardan, güncel bilgi verebilecek var mı? yıllar geçse de burası hakkında net bilgi elde edemiyorum :)

Geri