Arkadaşlar kısa bir süre önce bisikletimin (rockrider 520s )arka fren balatasını decalthlon da değiştirtdim şimdi köye gidicem ve yanıma yedek Balata almak istiyorum decalthlon da arka balatayı değiştirdiğim zaman verilen faturada hayes sole/mx2 yazıyor ama sitede bisikletin teknik detaylarını incelediğimde hayes mx5 yazıyor ve bunlar decalthlon un sitesinde satışı yok hangisini almalıyım bide decalthlon un herhangi bir şubesinden bu balataları Temin edebilir miyiz (sitede mx2 de mx5 de yok ) ( frenler mekanik disk ) Uygun fiyatlı link atabilirseniz çok iyi olur teşekkürler. Arkadaşlar kısa bir süre önce bisikletimin (rockrider 520s )arka fren balatasını decalthlon da değiştirtdim şimdi köye gidicem ve yanıma yedek Balata almak istiyorum decalthlon da arka balatayı değiştirdiğim zaman verilen faturada hayes sole/mx2 yazıyor ama sitede bisikletin teknik detaylarını incelediğimde hayes mx5 yazıyor ve bunlar decalthlon un sitesinde satışı yok hangisini almalıyım bide decalthlon un herhangi bir şubesinden bu balataları Temin edebilir miyiz (sitede mx2 de mx5 de yok ) ( frenler mekanik disk )