Scudo Sports

bahçelievlerden tekirdağa gidilir mi?

Tepki
0
ben bunu merak ediyorum. gidilirse hangi yol kullanılmalı. kaç saatte gidilir. usta gezginlerden haber bekliyorum.

bisiklete devam, sağlıklı bir şekilde

Scudo
yeni gittik geldik.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=65400

direk e-5 takip et..Kınalı çıkışından Tekirdağ istikametine dön ..Tekirdağ tabelasını görünce yolculuk bitmiştir.

Performansın iyiyse dinlenme dahil 8 saat civarı sürer(ortalama 20 km/s yaptığını farzedersek)

Gidilir tabi, şimdiden kolay gelsin.

toplam 145 km kadar..sahil yolu oldukça zevkli eski yoldan gidersen neredeyse şehirden hiç çıkmıyacağın için sahil gezintisi gibi gelecektir sana...şimdiden kolay gelsin..

e-5 riskli olmazmı ? bi kaç yerde okumuştum baya bi risklerinden söz ediyorlardı.

silivriye gidilir mi peki beşiktaştan? ayrı başlık açmak istemedim kusura bakmayın :)
konuyu da dağıtmak istemem yol üstü ya silivri o açıdan..

Geçen ay içerisinde Gaziosmanpaşadan Silivriye e-5 i kullanarak mtb ile gittim. Hani yol boyu manzara izlerim dersen yanılırsın. Malasef insanoğlu denizle yol arasına 4 - 5 katlı binalar yapmış. Ama yol bisikleti ile performans yapacam dersen o başka yol düzgün, öyle aşırı bir trafiği yok hatta ben hafta içi gittim yol boştu diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Bende Büyükçekmece'den Denemek İstiyorum Ama Daha Bir Fırın Ekmek Yemem Lazım

ya e 5 ten gidiceksin yada otobandan eger bisikletin uçmuyosa...e 5 tarfından gidersen yolun büyük bölümünde yan yol seçeneklerin var...her yerde yok ama..sahil genellikle yazlık dolu olduğu için onlara ait alt yollarda var...onları kullanabilirsin....ama risk her zaman ve her yolda var malesef...

Arabanın gittiği her yere bisikletlede gidilir. Hatta arabanın giremediği yollarada girebilirsiniz. Tekirdağa gidişte kullanabileceğiniz en kısa ve en güvenli yol maalesef E5. Temmuz başında bisikletlerimden birini Tekirdağ Kumbağa bu yolu kullanarak götüreceğim. Amacım Tekirdağ Çanakkale arasında yapmayı planladığım turları bu bisiklet ile gerçekleştirmek.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Orhan Kılıç

gelince bize de haber verin Orhan abi tanışalım biz genellikle Naip-Kumbağ güzergahlarında günübirlik turlar yapıyoruz
ayrıca Çanakkale için de düşüncelerimiz var sizinle paylaşmak isteriz
selamlar

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@karamazov kardesler

Ters taraftan gelişte Devebağırtan rampası çıkıldığına göre beylikdüzü daha kısa bir rampa olduğundan daha kolay çıkılır. Eğer bu rampayı nasıl çıkacağım diye düşünüyorsanız bu işten şimdilik vaz geçin çünkü ileride Silivri çıkışı, Sultanköy çıkışı ve tekirdağa girerken 2 ciddi rampayı daha tırmanmanız gerekecek ki bu son 2 rampaları çıkarken enerjinizinde sonunu kullanıyor olacaksınız. Eğer günlük olarak hiç 100-150 km arası sürüş yapmadıysanız ve rampa çıkma çalışması yapmadıysanız bu turu bir kez daha gözden geçirin derim. Aslında son derece kolay bir tur. Tura 0 rakımda başlayıp 9 rakımda tamamlayacaksınız.

@karamazov kardesler

basıcaksınız pedala çıkıcaksınız:)) biz öyle yaptık..tavsiye ederim

valla o nasıl olucak bu nasıl olucak diye fazlaca sorgularsan yola çıkamazsın bence ...onun için gözünü karart bas pedala derim...başladınmı bikere gerisi nasıl olsa gelir çünkü medeniyetten uzak biyer değil sonuçta ..baktın başa çıkamıyosun atlar otobüsün birine geri dönersin..ama hiç olmazsa neden yapmadım demezsin ve şu anki kapasiteni ve zorlayabileceğin sınırları görmüş olursun derimben...

Geri