Scudo Sports

baglantı hızımdanmı:(?

jerry_f

Daimi Üye
Tepki
77
herhangi bi sayfayı açtıgım zaman yazılar anında çıkıyo...ama resimler bayaa bi gecikiyo:(hattaa bazen hiç çıkmıyo...ekran da şu şekilde kalıyo:(
http://img164.imageshack.us/img164/4681/resimleroy5.png
bazen sabredip,denemek için bekliyom....1-2 saat gecmesine ragmen bu görüntü degişmiyo:( napmalıym...?
(bu arada resetledigimde,ilk 5-10 dakka böölee bi sıkıntı olmuyoo...

Scudo
mesela şu şekilde kalıyo demişim ya:(ben onun resmini bile göremiyom:( yine bööle küçük bi kare olarak görüyom:(durumun vehametini anlatmak açısından:(?

Resmin üzerine sağ klik yapıpı "Resmi Göster"e tıkladığında ne oluyor?

hiçbişi olmuyoo:(avatarlar bile gözükmüyo bya..o derece yani:(hatta smilyler:(

Bir ara bende de boyle bir sorun olmuştu. Bir türlü düzeltememiştim. Format atınca düzelmişti.

hımm.....
başlııym ozaman yedege almaya dosyaları:)yarın akşam da formatlarım başka bi çare önerisi gelmezse:(

Browser'ını değiştir bence..
Opera 9.20'ı yükle..Sorununun browser'dan kaynaklandığını söylemiyorum ama daha rahat edersin..Daha az hatalarla karşılaşırsın..Sayfaları daha hızlı açarsın vs. vs.

bunun için formatlamaya gerek yok görüşündeyim.
web tarayıcıyı mr.biggs'in dediği gibi yenile, ie kullanıyorsan mozilla firefox'a geç..

bir de bu durum senin donanım ve yazılımınla alakasız da olabilir.BF serverlardan da olabilir,bahsettiğin şekilde internet bağlantından da oalbilir, fotoların bulunduğu imaj barındırma sitelerinden de kaynaklanabilir. hatta imageshack bir ara çok geç cevap veriyordu.

dostum bu adrese tıklayarak hız testi yapabilirsin

(link)

Resimler genelde geç açılır zaten her zaman için

seninki normalden geç açılıyorsa

ya download yapıyorsundur o anda ya bağlantın ağırdır ya trojan vardır pc de ama sen bi buradn hız testi yaptır

(link)

Ben problemi yasadıktan sonra firefox yüklemiştim ama değişme olmamıştı.

Böyle problemlerde sorunu çözmeye harcadığımı vakitte format yada image i geri alma daha cazip geliyor bana :D

deniylemim bakalım..bişiy kaybetmeyis:)firefox??opera??hangisi peki?

Ben Opera derim..Son sürümü 9.20..
(link)

Hatta ikisinide kurabilirsin..Sakıncası yok..Hangi sararsa onu kullanırsın..
Kolay gelsin..

operayı kurdum..bakalım:)ie den sonra bi tuhaf geldi ama alışırım heralde:)

Hayırlı olsun..İlk bi kaç gün alışma süresi olur, ondan sonra ie'ye bir daha dönmek istemezsiniz zaten..
Yapılan testlerde Opera'nın en hızlı browser olduğu söyleniyor ama ben gene en büyük rahatlığı bu zamana kadar adblocker kullanmadığım halde Opera'nın istenmeyen tek bir pencere bile açmamasından yaşadım..
İnternette gezinmenin içine eden pop-up'ların canına okuyan bir browserdır.

Hız olarak en hızlısı: Opera...
Eklenti bolluğu açısından: Mozilla Firefox...

Ben Mozilla Firefox kullanıyorum; öneririm.

ben ilk önce opera kullanıyordum fakat ondan sonra firefoxu deneyince ben kesinlikle mozilla firefox diyorum.

senin net bağlantı hızın kaç acaba??? 256kbs se eğer tabikide yavaş açılır ama sen beklediğim halde gelmiyor diyorsun...download yapıyorsan.yada pc de trojan varsa bundan kaynaklanır.bence sen ilk önce firefox yada operayı dene eğer bir sonuç alamazsan format atarsın hadi kolay gelsin..

mozilla-firefox tan ötesi yoktur kanımca.. öyle alıştım ki hatta flashdiskimde bile portable(taşınabilir) mozillayala geziyorum ki tüm kişisel browser ayarlarımı oraya kaydedip mozilla yüklü olmayan başka bi bilgisayar da bile kendi mozilla mı çalıştırabiliyorum..:eek:

en fason browser da ie 7 olsa gerek herhalde... aman yarabbi ama kasıntı ve gereksiz ayrıca çok mu çok yavaş bi browser dır yahu....:Skull-175

Geri