Scudo Sports

Bacak Kılları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kılların enerjiyi azalttıgını bu yuzden kestikleri duyumunu almıştım yarışa katılıyorsa belki kesilebilir.diğer türlü doğallıktan yanayım saç sakal temizlenecek özel yerleri kesin diğer yerlere dokunulmama tarafındayım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Arkadaşlar başlık sahibi arkadaş soru sormuş, birileri cevap verirken birileri de cevaplardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyor.
Kılın tüyün erkeklikle şan şerefle alakası var mı acaba?
Ben hiç bacaklarımdaki tüylerden rahatsız olmadım hiç kesmedim, kesmem de. Ama kıl tüy istemeyenler de bırakın sorularını sorsun bilen arkadaşlardan cevabı öğrensin.
Hemen bir kavga bir ayrışma. Rica ediyorum yapmayın.
Eskiden ilk gençlik yıllarımızda ateist forum vardı da orada bile farklı inanç, düşünceden insanlar lafları üç kere düşünüp yazardı kimse kimseyi kırmazdı.
Bugün kıldan tüyden kavga etme sebebini düşünmek gerekiyor belki de, neden böyle olduk diye.
Sokaklarda rahat yürüyememenin, her an basit bir tartışma yüzünden ölüp gitme riskinin münessibi bizleriz, maalesef.

Tamamen gereksiz ve tartışmaya değmeyecek bir konu. Her dert bitti de vücuttaki kıl tüy mü kaldı yahu arkadaşlar?..

Jiletin kılları sıklaştırıp, gürleştirdiği şehir efsanesi değildir.

• Beğen
Tepkiler: ozi*
Konu kilitlenmiştir. Herhangi bir talebi olan arkadaşımız bana özel mesaj atabilir.

Konuyu yarın aktif hale getireceğim, çünkü burada bir şeylerin düzgün, ötekileştirmeden konuşulması gerekiyor. Ayrıca önceden uyararak belirtmek isterim ki kim bu konu altında troll, kötü üslup kullanırsa 1 ay süreyle forumdan uzaklaştırılacaktır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri