Scudo Sports

Babalar Gününde Benzin Bedava

sspl

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Emre
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Tabiki(malesef) Türkiye'de değil. Danimarka'da:

KOPENHAG - Şirket tarafından yapılan açıklamada aracına yakıt alan sürücülerin yüzde 82’sini erkeklerin oluşturduğu bunların aynı zamanda arabasını süpüren, temizleyen, yıkadığını belirterek, "Anneler gününde hiçbir anne unutulmaz. Babalar gününde erkekleri hatırlayanların sayısı çok az. Babalar gününe dikkat çekmek ve babaların unutulmamasını sağlamak için babalar gününde 09.00-12.30 arasında istasyonumuzdan benzin alanlardan ücret alınmayacak" denildi. Benzin istasyonu, babalar için Miles adlı özel bir tankın belirtilen saatlerde açık olacağını ücretsiz benzin alamayan müşterilere de kahve , çay , pasta servisi yapılacağını bildirdi. (Ünsal TURAN/DHA)

(link)

Scudo
bizde bunu duyan akşam eve gidip çocuk yapmaya hemen başlardı.
çabuk doğur benzini bedava alıcaz diye kadını döverdi.
3. sayfaya haber olurdu.

benzinlikler o gün çalışmaz bizde öyle bişey olsa. bakıma girer, 24 saatlik tadilata girer. ilaç için arasan bir damla benzin bulaman.

Kuyrukta sıra beklerdik gün boyunca :) Elimizde bidonlar olurdu. Kola şişelerine bile benzin koyardık :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Örnek vermek istemiyorum ama , bizde olsa idi ; Her birey bedava olduğunu duyduktan sonra , stok yapmak için benzincilere akın ederdi.Tek kişinin bir kere benzin alma hakkı olsa bile bir yolunu bulup tanıdık kişileri gönderirdik stok yapmak için.Olmadı farklı arabalar ile gidip full depo yapardık.Tır ile giderdik , otobüsle , kamyonla dalardık benzinliğe.Dünyada ki en değerleri şeylerin başında geliyor benzin.Bunun için savaşlar oluyor ülkeler sömürülüyor.

3gün öncesinden gidip sıraya girerdik sanırım :)

sınırlı bir zaman diliminde muhtemelen sınırlı bir miktar benzin için ücret alınmayacaktır.. o kadar da abartılacak birşey yok aslında :)

@türkay yılmaz

9.30-12 saatleri arasında, bu bedava benzinden yararlanamayanlarada kek-kurabiye falan vereceklermiş

Bizde olsa aynı baba 34985734985734985734 araba doldurtma rekorunu kırabilirdi hocam :)

@Emre Tekinarslan

@Efecan UZUN

Bizde ondan olmuyor sanırım. Hele bi de böyle vergiler varken benzinde...

• Beğen
Tepkiler: Efecan UZUN
Kesinlikle katılıyorum size. Keşke bizde de olabilse demeyi çok isterdim ama " keşke " den hiç hoşlanmıyorum. Belki bir gün oda olur diyelim :)

Paylaşımınız kıskandırdığı kadar hoşumada gitti belki 3000 yılında bedava olmazda 3-5 litre promosyon verirler :p

@Emre Tekinarslan

Keşke Danimarka sınır komşumuz olsaymış! Rizeden, Trabzondan Batum'a akaryakıt doldurmaya giden yurdum insanı bu fırsatı da kaçırmazdı.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Efecan UZUN

3000 yılında yani yaklaşık 980 yıl sonra hala benzin-petrol kalacağını, tüketileceğini sanmıyorum. :)
Şuanki bulunmuş rezervlere 2100 yılına kadar ömür biçemiyorlar neredeyse :)

@kivilcimb

Gazeteci falan olsanız mükemmel iş yaparsınız Kıvılcım Bey. Haber anlayışınız on numara :)

arkadaslar cogu ornegi vermissiniz bize ornek vermeye gerek kalmamis. napalim bizim para goz ac insanlarimiz oldugu surece bu surec boyle surer :D

Geri