Scudo Sports

B rh negatif KAN ARANIYOR

Spec

Forum Demirbaşı
Tepki
637
Merhaba ,

İstanbul tıp fakültesinde okumaktayım. Fakülteden sınıf arkadaşım Nagihan dün gece 9. kattan aşağıya düşmüş , şuan İstanbul Tıp Fakültesi Üniversite Hastanesinde (ÇAPA) yoğun bakımda yatıyor.
B rh negatif kana ihtiyacımız var.
Yardım etmek isteyenler beni veya hasta yakınını arayarak irtibata geçebilirler.

Telefon numaram: 0533 455 48 18 (Andaç Alsina)
Hasta yakının numarası: 0535 562 27 71 (Alper)

Scudo
Allah yardımcınız olsun.
Acil şifalar diliyorum.Umarım aranan kan bulunur,arkdaşınız en kısa sürede iyileşir...
Geçmiş olsun...
:(:(

• Beğen
Tepkiler: Spec
istanbul'da bulunup yardımcı olmayı çok isterdim, zor bulunan bir kan grubu. www.kanbankasi.gen.tr'ye baktınız mı?

• Beğen
selam benim kanım uyuyor ama burdan nasıl yardımcı olabilirim hiç bir fikrim yok.

• Beğen
Benim de kanım uyuyor ama Ankara'dan yardımcı olabilir miyim?

• Beğen
Teşekkürler hepinize ama uzakta olduğunuz için kan vermeniz imkansız. Ama çevrenizden İstanbul'da yaşayan b rh negatif olan tanıdıklarınızı bana yönlendirirseniz büyük iyilik yapmış olursunuz.

andac dediğim gibi beni arayabilirsin
0533 769 92 26

• Beğen
AB- verebiliyormu?

Kan grubu => Kanın alınabileceği grup => Kanın verilebileceği grup

A => A, 0 => A, AB
B => B, 0 => B, AB
AB => A, B, AB, 0 => AB
0 => 0 => A, B, AB, 0

Ben sadece kendi grubuma verebiliyormuşum :(

İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdilik yeterince kan bulundu. Arkadaşımın hayati tehlikesi de şuan yok ama birçok kırığı var.

enis57 çok teşekkür ediyorum işi gücü bırakıp kan vermeye geliyordun. İhtiyaç kalmadığı için yoldan geri döndürdüm seni kusura bakma.

@andac

olurmu ya nedemek,bu gibi konuların kusuru olmaz
ihtiyacın olduğu zaman hemen ara

• Beğen
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum herkesin başına gelir arkadaşın da dediği gibi bu tür durumların kusuru olmazzz :(

Geri