H hardtail60 Üye Kayıt 19 Haziran 2008 Mesaj 20 Tepki 1 Şehir aaa 18 Nisan 2009 #1 arkadaşalar aynakolumun en küçük dişlisinde birazcık yamukluk var harhnagi bir sorun olurmu Tepkiler: sadana
S sadana Forum Bağımlısı Kayıt 20 Ağustos 2006 Mesaj 2.243 Tepki 2.294 Şehir Adana 21 Nisan 2009 #2 En küçük dişliyi hemen hemen hiç kullanıldığını sanmıyorum.Eğer ki kullanıyorum diyorsan.Çekiçle falan olacak iş değildir sanırım.En garantisi ve sağlamı değiştirmektir..Hazır ki dişlilerden de olma bence.tşk ler iyi forumlar..
En küçük dişliyi hemen hemen hiç kullanıldığını sanmıyorum.Eğer ki kullanıyorum diyorsan.Çekiçle falan olacak iş değildir sanırım.En garantisi ve sağlamı değiştirmektir..Hazır ki dişlilerden de olma bence.tşk ler iyi forumlar..
S Semican Baydur Forum Bağımlısı Kayıt 7 Temmuz 2008 Mesaj 1.135 Tepki 461 Şehir Antalya Merkez Uğraş: Xc 21 Nisan 2009 #3 @Tech. Türk yada en küçük dişliyi çıkarıp sadece küçük dişli üzerinde güç uygulamak daha rahat olur gibi geliyor.
@Tech. Türk yada en küçük dişliyi çıkarıp sadece küçük dişli üzerinde güç uygulamak daha rahat olur gibi geliyor.
Faruk ÇUBUKCU Forum Bağımlısı Kayıt 6 Mayıs 2009 Mesaj 1.068 Tepki 1.223 Şehir Konya Bisiklet Mosso 12 Mayıs 2009 #4 sadana abimize katılıyorum. Aynakolu değiştir bence. Kafan rahat etsin. Tepkiler: sadana