Scudo Sports

Aydın'da grup arıyorum

Battal Yılmaz

Aktif Üye
Tepki
22
Bisiklet
Salcano
Merhabalar yaşım 17

Aydın Söke ilçesinde yaşıyorum lise 3 öğrencisiyim.. ilçemde malesef bisiklete okadar ilgi yok

MTB türü bisiklet kullanıyorum fakat yollarda tek başıma pedallamak canımı sıkıyor...

Geçen gün bağlantı yolunda tepeyi çıktıktan sonra yokuşta bir grup bisikletliye rastladım karşıdan el kaldırdılar bende o sırada aşağı doğru hızlı bir şekilde yol alıyordum bir şekilde elimi kaldırdım selam verdim daha sonra kafaya dank etti ben neden yalnız geziyorum diye..

İşte bundandır buraya konu açıyorum ve sizlerin yardımını istiyorum. bana bir öneride bulunun... Fiziksel olarak örnek vermek gerekirse bugün 30 km e kadar yol gidebildm çünkü ilçe sınırlarından uzaklaşamıyorum... Didim-Bodrum karayoulna yol alıyorum genellikle.

Önerilerinizi bekliyorum iyi formlar

Scudo
aydından istanbula gelmeyi düşünürsen beraber pedallarız:)istanbuldayım maalesef:(inş bulursun kardeşim kafa dengi bisiklet severler

:) İlçe sınırlarını terk edemiyorum nasıl gelebilirim ki istanbula :D Aile baskısı :) youm için teşekkürler

zorla evlendiriyorlarmış gibi oldu:D onlar seni sevdigi ve düşündügü içindir.

aqbicim sana özel msj da attım bende sökeliyim ve sökede tahmininden çok bisikletçi var ... bana ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırm...

Bu sene üniversite için Aydın'a gidiyorum bende, Ek tercihlerin sonuçları belli olmasını bekliyorum. Gelişim kesinleşirse Aydında hem kampüs-ev arası hem de ara sıra uzun turlar yapmayı planlıyorum. Bisiklet alırsam haberleşelim

@brsegemen

Abi senin yerin başka :D senin yanına uğrayacağım zaten fakat ses soluk etmeyen gizli bisikletçiler olurmu diye konuyu aktif tutuyorum

@emreyılmaz tamam duruma göre tur düzenleyebiliriz :)

Benimde dahil olduğum grup, ancak aydın merkez. ne kadar işine yarar bilemem
(link)

Kuşadasındayım mtb kullanıyorum. 41 yaşındayım. Bu civardaki herkesle canımızı çıkarmadan yapılacak gezilere açığım.

Geri