Aydın
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 922
Takvim yaprakları 90'lı yılları gösterirken farklı meslek gruplarından bir kaç arkadaşın ve benim gibi bir kaç kardeşin kanı kaynamaktadır. 7'li vites sisteminin nimetten sayıldığı, amortisörün sadece arabalarda olduğu, bir çok donanım arasından malzeme seçme değil ne bulursan alıp veya kendin imal edip kullanma zamanıdır. (evet tornada malzemeler de yapıldı) Ve bu fotoğraflar işte o imkansızlıklar içindeki zor ama güzel zamanların kanlı canlı kanıtlarıdır.
Yokluk vardı, eksiklik vardı..
Ama ruh tatmini ve mutluluk ta vardı..
Zora dayanan,
En zorda bile kopmayan,
Gerçek dostluğun, arkadaşlığın yaşandığı,
Ekip ruhunu damarlarınızda hissedebileceğiniz fotoğraflara buyrun geçelim.
Bu fotoğraf sanırım 96 yada 97 senesi. Rota İzmir Karşıyaka- Sabuncu Beli -Karagöl şeklinde (Aklımda kaldığı kadarıyla) Tam kış mevsiminin sağlam zamanları, yol bitmek bilmiyor. Spor ayakkabı falan giymek imkansız. (spd mi, o ne?) Benim botlar 2nci el, tanesi 2100 gr! Botlar su almasın diye de ara ara vazelin sürüyoruz. Üstümüzde ne bulursan kat kat giy şeklinde bir giyim tarzı. Sinan abinin içinde gazeteler (Göğsünü soğuktan korumak için) Aşırı kardan ilerlemek zor. Kimi yerde belimize geliyor, bazen dolu çukurlara bodozlama girip uçuyoruz bisiklet üstünde. Sık sık durup jantlara işemek zorunda kalıyoruz, kar frenler etrafında jantları doldurup donuyor. Yoksa ilerlemek imkansız. Fren pabuçlarıysa soğukta aşırı sertleştiklerinden taştan farkları yok. Bu zorluklara rağmen biz mutluyuz. Hatta o zorluklar şimdi aklıma geliyor yazmak için düşününce. Ve işte o günden bir fotoğraf..
http://img248.imageshack.us/img248/2466/karagolkar.png
Not: Fotoğraflar zaman içinde yavaş yavaş geleceğinden dolayı (evet, herkesten toplamaya çalışıyorum) takipte kalmanızı tavsiye ederim.
Yokluk vardı, eksiklik vardı..
Ama ruh tatmini ve mutluluk ta vardı..
Zora dayanan,
En zorda bile kopmayan,
Gerçek dostluğun, arkadaşlığın yaşandığı,
Ekip ruhunu damarlarınızda hissedebileceğiniz fotoğraflara buyrun geçelim.
Bu fotoğraf sanırım 96 yada 97 senesi. Rota İzmir Karşıyaka- Sabuncu Beli -Karagöl şeklinde (Aklımda kaldığı kadarıyla) Tam kış mevsiminin sağlam zamanları, yol bitmek bilmiyor. Spor ayakkabı falan giymek imkansız. (spd mi, o ne?) Benim botlar 2nci el, tanesi 2100 gr! Botlar su almasın diye de ara ara vazelin sürüyoruz. Üstümüzde ne bulursan kat kat giy şeklinde bir giyim tarzı. Sinan abinin içinde gazeteler (Göğsünü soğuktan korumak için) Aşırı kardan ilerlemek zor. Kimi yerde belimize geliyor, bazen dolu çukurlara bodozlama girip uçuyoruz bisiklet üstünde. Sık sık durup jantlara işemek zorunda kalıyoruz, kar frenler etrafında jantları doldurup donuyor. Yoksa ilerlemek imkansız. Fren pabuçlarıysa soğukta aşırı sertleştiklerinden taştan farkları yok. Bu zorluklara rağmen biz mutluyuz. Hatta o zorluklar şimdi aklıma geliyor yazmak için düşününce. Ve işte o günden bir fotoğraf..
http://img248.imageshack.us/img248/2466/karagolkar.png
Not: Fotoğraflar zaman içinde yavaş yavaş geleceğinden dolayı (evet, herkesten toplamaya çalışıyorum) takipte kalmanızı tavsiye ederim.