Scudo Sports

Ayder Yaylası İmara Açılıyor! (Katliam içerir)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bisiklet seven insan şehirde yoluna, yaylada ağacına, fakültede hocasına sahip çıkar. Bisiklet bizim dünyayı nasıl gördüğümüzün sembolik bir ifadesidir. Bilgi ve ağaç yanyana gelince bilgi ağacı olur, insan denen canlı o ağacın meyvesinden yediği için yeryüzündedir, bilmek istediği, merak ettiği, araştırıp sorduğu için. Bu yüzden irade sahibidir, bu yüzden seçme hakkı, itiraz etme hakkı, haksızlığa karşı durma hakkı vardır. Haysiyet kelimesinde "durulan yer" anlamı saklıdır, insan durduğu duracağı yeri doğru seçmelidir, yoksa onu insan yapan en temel hassasını, haysiyetini kaybedebilir. Bisiklette de, duracağın yeri bilmezsen hareketin anlamı yoktur. Biz bisiklet kültüründen böyle şeyler anlıyoruz. Bu yüzden onu özgürlüğe sürüyoruz hep.

Scudo
Çoğu forumda olduğu gibi bu forumda da siyaset yapmak yasak. Ancak son zamanlarda siyaset O kadar çok hayatımıza ve yaşam biçimimize karışır oldu ki , derdimizi anlatabilmek , yapılan uygulamayı eleştirebilmek için bazen başka çarede kalmıyor.

Bu yüzden parti propagandası ve siyasilere methiyeler yapılmayan , kişinin kendi tercihlerinde dolayı benimsediği siyasi tarafa yapılan eleştirlere , hakaretlerle karşılık verilmediği yorumlarıda hoşgörülü karşılamak lazım diye düşünüyorum.

Konu başlığına çokta fazla yorum yapmak istemiyorum. Forumdan da hiç bir bireyin Ayder yaylasının imara açılmasına sevindiğini ve buna onay vereceğini zannetmiyorum. Çok yakın zamanda avcılık yasaklansın konu başlığa bir yazı yazmıştım. Bu konuda fikrim aynıdır. Olan yine tabiata ve yaban hayatına olacak. Birilerininde bol sıfırlı banka hesapları dahada kabaracak.

@Cömert
@Cömert
"

Anlamadığım başka bir nokta da rize halkında da bir ses çıkmıyor haberleri mi yok acaba ihaledeno_O

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri