Scudo Sports

axon maşa kitleme parçası lazım yardımcı olabilecek varmı

cannn3715

Forum Demirbaşı
Tepki
176
Bisiklet
Cube
arkadaşlar axon maşam var sr suntour D-RL.maşa üzerindeki kitleme bölümü bozuldu o bölüm ün iç mekanizması lazım yardımcı alabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler(link)

Scudo
yardımcı olabilecek varsa cannn3715@hotmail.com adresim burdan ulaşa bilirler çok teşekkürler resimde çizdiğim maşa üzerindeki bölüm lazım kitleme kolunu buldum:D

selam cannn:
beninde bir sorunum var .kilitleme kolunu buldum demişsin. bendeki maşanında kolu kırıldı bulabilacegim adresler konusunda yardımçı olabilirmisin
şimdiden teşekkürler

Kumandasını ben, Aslı Bisiklet'den almıştım ama mekanizmayı bilemiyorum..Bir sor istersen..:)

• Beğen
Tepkiler: seda ak
:Dvaybe ne bulunmaz parçaymış :D

slm kardeşim ben nasıl kıvrandığını biliorum ,satın bea şü yarığı şuna walla ben çekiom:D

ben hala bulamadım bu parçayı bea yokmu yardımcı alabilecek:(

Eğer tapa kısmı bozulduysa birşey diyemem ama eğer problem içeride ise çözümü mümkün değil çünkü kilit sistemi kapalı sistem.

üst tapa kısmanda içinde sorun yok üst tapanın içindeki telin bağlandığı parça yok bula bilecekmiyiz acaba;)

eminönü aslı bisikletten geçen hafta 1 tane 10 $ yani 15 tl ye aldık. eğer istte alıp yollayabilecek kimse varsa ordan aldırabilirsin.

Geri