Scudo Sports

Avrupa Yakası 26.10.2007 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

Abi soner o halde buyuk gecmisler olsun

Fotolarda gene dagatmisn ? :)

Scudo
bi dakka yaw soner sizi demi köpek kovaladı. ?
:eek:
bizleri kovaladı 0 dan 42 km hıza 3 sn de çıktık diyebilirim.bizde birol daha yakındı köpeğe ayaklarında hissettiğini söyledi.ama tabibi biz roket leyince eşkıyalar kovalamaktan vaz geçtilerrr :D :D

@soneryen

İstemedende olsa Ortalığı karıştırmışım yahu..anlaşılan...:D aslında 1 mesajda alıntı yaparak 2 kişinin mesajına cevap vermek istedim ama farklı durum ortaya çıkmış.sanırım tam olmamış..;)

Ayrıca cengiz ile bize oluyordu olan daha çok bana.ucuz atlattık diyebilirim.Gri kartalda şahit son anda tanık oldu..sag şeritten sola cengizle birlikte geçicegimiz sırada önce cengiz geçti,korna sesleri arasında son anda.sonra ben baktım arkadan araba gelmiyo.tamkarşıya geçerken biranda otomobil saga sinyal verip biranda girdi.ve benim üstüme o acı fren sesi olurya :( yapmasa idik artık halim ne ola...yani son anda kurtulduk tabi o anda grup kopmuştu bizden..otobanda adam durdu butun trafik arkasında bide haklıymışcasına homurdanıo..yol ortasında trafikte agız dalaşı yapıyoz....sonra bastı defoldu gittti...,,,

Arkadaşlar dikkatli olmak lazım. Bisiklet kullanırken bile sanki otomobil kullanıyormuş gibi trafikte çok dikkatli olmak lazım. Tıpkı otomobil gibi trafik kurallarına uymak lazım. Birçok durumda genelde bizler hatalı olabiliyoruz. Ben trafikte sürekli arabada kullandığım için artık hemen hemen kimin ne zaman nasıl bir hareket yapacağını bisikletteyken bile gözlemleyebiliyorum bunun bana bin nebze faydası oluyor. Birde bisikletler daha küçük araçlar olduğu için bazı durumlarda sürücülerdinde özellikle akşamları gözünden kaçabiliyor.

bundan sonra daha dikkatli olucaz arkadaşlar.gruptan kopma olunca ne yazık ki arkada kalanlar zor anlar yaşıyor iki haftadır.işi tesadüflere bırakmayalım ki kimse üzülmesin...

• Beğen
Tepkiler: wolfret
aslinda dogru bu kopmalari duzene sokmak gerekli bir butun ve tek serit halinde yol yapalim derim

Hatam olduysa uzgunum ama haftaya telafisini gerceklestiririz

Bu arada Soner Bey bu hafta simitler benden dedi bilginize :)

birol ben dikkat edelim derim ikinci köpek vakasınıda ısırıksız atlattık üçüncüde kurtulamayabilriz. bu arada herkes dikkatli olsun köpekler artık organize çalışıyo. :7:

• Beğen
Tepkiler: brol
brol ve serdar ucar
kopekler kovalar
1 2 derken 3. de kopekler yakalar
3. de kacarlar ise sanslılar
4. de yakalandilar ise yandilar

• Beğen
Tepkiler: brol
Geri