MuhammedAAA Daimi Üye Kayıt 4 Şubat 2013 Mesaj 389 Tepki 157 Şehir Denizli-Kuşadası İsim Muhammed Bisiklet Sedona 1 Temmuz 2014 #1 Shimano resin( organik ) balatalar uyar mı acaba ? (link) mesela bu ürün uygun mudur ?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 1 Temmuz 2014 #2 her ped hepsine uymaz, uyumlu parça takmanız gerekir (link)
MuhammedAAA Daimi Üye Kayıt 4 Şubat 2013 Mesaj 389 Tepki 157 Şehir Denizli-Kuşadası İsim Muhammed Bisiklet Sedona 1 Temmuz 2014 #3 @halil ibrahim duran Merhaba. Ikisi ne 30 € veremem. Bu fotoğrafını koyduğum pedi bi sitede 15 liraya buldum. O yüzden soruyorum. Ne gibi bi uyumsuzluk olabilir ki?
@halil ibrahim duran Merhaba. Ikisi ne 30 € veremem. Bu fotoğrafını koyduğum pedi bi sitede 15 liraya buldum. O yüzden soruyorum. Ne gibi bi uyumsuzluk olabilir ki?
Mehmet Altuğ surrender.to.music Kayıt 10 Ağustos 2008 Mesaj 2.859 Tepki 9.372 Şehir Eskişehir Bisiklet Scott 2 Temmuz 2014 #4 @Muhammed Çakın Kaliperde balatanın yerleştiği bölüm uyumsuzluk çıkarır. Her iki balatayı da inceleyin, fiziksel yapılarında farklar var. Bu farklar yüzünden, Shimano balatayı AVID kalipere oturtamazsınız.
@Muhammed Çakın Kaliperde balatanın yerleştiği bölüm uyumsuzluk çıkarır. Her iki balatayı da inceleyin, fiziksel yapılarında farklar var. Bu farklar yüzünden, Shimano balatayı AVID kalipere oturtamazsınız.