Scudo Sports

Astroya Binen Adam Bir Astronotun Kaleminden :)

turan kelleci

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Bisiklet
Carraro
MERHABALAR HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLERİM BAŞLIK BİRAZ İLGİNÇ OLDU :) ÖNCEDEN FORUMA FOTOLARINI KOYMUŞTUM BUNLAR GÜNCEL FOTOLARI 1.500 KM Yİ GEÇTİ ARTIK SIK BİNEMİYORUM HAVALAR SOGUDU TUR OLDUKÇA KULLANIYORUM ÇABUCAK Bİ YAZ GELSE DİYORUM :) ASTROLARIN GENEL SIKINTISI YALPALAMA BENİMKİNDEDE VAR JANTIN BİRLEŞİM YERİNDEN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM HAKKINDA HER TÜRLÜ YORUM YAPABİLİRSİNİZ İYİ VEYA KÖTÜ NEYSE İŞTE FOTOLAR:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
Scudo
Bisikletiniz oldukça iyi aynı bisikletten çok yakın zamanda mutlaka temin edeceğim size bir kaç sorum var bisiklet serimi? ve kaç kg bilginiz varmı?

Bisiklet Seri Ama Devamlı Bi Hız Isteniyorsa Lastiklerin Inceltilmesi Gerekir Yoksa şehir Içi Güzel Gidiyor 13.5 Kg Olması Lazım

@diavolo

çok saol bisikleti yeni almadım 3 aylık

3 aylik demissin ama lastikler gicir gicir neyle parlattin?
1.5 ay oldu benimde 241 var ama atlaya ziplaya girmedigim yer kalmadi yikamadimda hic lastikler kirlendi :(

• Beğen
Tepkiler: turan kelleci
@cagkan dur

:) lastikleri çıkarttım sabunlu su ile yıkadım geri taktım kadro ve parçalarıda sildim herzaman öyle temiz degil tabi fotolar biraz tanıtım fotosu gibi oldu :D

@muhammet keleş

kardeş yapamadım üzerine tıklarsan büyük halini görebilirsin :)

güzel bisiklet gerçekten. bendede astro 240 var. kırmızı beyaz olanı. donanımını değiştirmeyi düşünüyorum.

• Beğen
@koray onur

ne gibi bi degişiklik ben gidon gidon bogazı sele borusu degişikligi yapmayı düşünüyorum..

@Kadir Sağlam

çok memnunum 1.500 km dir papuçlarda hiç bir sıkıntım olmadı:)

seleden gelen gıcırtı sizdede varmı astrocular !!!

Yok hocam tık ses yok bende maşallah.

• Beğen
@HASAN TONBUL

benimkindede yoktu yeni çıktıda selenin ön ucunun alt platik kısmından yapıyor bi ara bakacam :)

Geri