M metin suna Üye Kayıt 19 Mayıs 2011 Mesaj 72 Tepki 39 Şehir malatya 4 Temmuz 2011 #1 Slm arkadaşlar ASTRO 291 modelini arıyorum ama görüştüğüm bayilerden hep olumsuz cvp aldım. Sanırım az sayıda üretim yapıldığından piyasada bulunmuyor. Bildiğiniz bir bayi varsa yardımcı olursanız sevinirim. tşk. Tepkiler: murat yakıcı
Slm arkadaşlar ASTRO 291 modelini arıyorum ama görüştüğüm bayilerden hep olumsuz cvp aldım. Sanırım az sayıda üretim yapıldığından piyasada bulunmuyor. Bildiğiniz bir bayi varsa yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
D Deniz Onur SARIOĞLU Daimi Üye Kayıt 11 Ağustos 2010 Mesaj 250 Tepki 110 Şehir Kuşadası 4 Temmuz 2011 #2 İnternetten de sipariş yapabilirsiniz Tepkiler: metin suna
M metin suna Üye Kayıt 19 Mayıs 2011 Mesaj 72 Tepki 39 Şehir malatya 4 Temmuz 2011 #3 @Deniz Onur SARIOĞLU internetten baktığım tüm bayilerde ürün şu anda elimizde yok cevabını aldım,acaba bana tavsiye edebileceğiniz bir bayi ismi varmı?
@Deniz Onur SARIOĞLU internetten baktığım tüm bayilerde ürün şu anda elimizde yok cevabını aldım,acaba bana tavsiye edebileceğiniz bir bayi ismi varmı?