Scudo Sports

ASTRO 291 27 vites, 29inç hakkında

Hakan Samet Sönmez

Aktif Üye
Tepki
34
Bugün bu bisikleti gördüm çok hoşuma gitti. Lastikler 29inç ve 27 vites.

Hakkında olumsuz bir şey duyan var mı?

Scudo
Aynı bisikletin beyaz olanını aldım.O fiyata 29er başka bisiklet bulmak mümkün değil.Pazarlıkla 800-850 lira civarına dahi alınabiliyordu kurlar fırlamadan önce.O fiyata Türkiye'deki tek alternatif ve FİYATINA GÖRE oldukça iyi bir bisiklet.

Türkiye'de 29er iç lastik şu an için sadece Delta'da var (hoş 26" iç lastikler kullanılabiliyor 29er da), dış lastik ise bazı bisikletçilerde tek tük olsa da genel olarak bulmak sıkıntılı, yurtdışından almak gerekiyor.Ancak, zamanla 29er parça sıkıntısının azalacağını düşünüyorum.

Boyunuz ve bacak boyunuz kaç cm?

@Ozan Akçay

O nasıl oluyor?İç lastik mi esniyor?

@Ozan Akçay

Anladım teşekkürler. boyum 1.70 ancak 21 inç'e bindim hafif yüksek oldu ben de zaten yüksek olanları daha çok seviyorum. Yurtdışı sitelerde de baktım fiyatlar gerçekten pahalı.

292 modelini yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,600km dir yol arkadaşım,291den farkı hidrolik frenler,kitlemeli maşa,aynakol,çekiş sistemi.kadro ve zevk aynı. 29''er kullanmaya başladıkdan sonra 26inçden zevk almazsın bile emin ol.Ozanın da dediği gibi bu fiyata alabilecegin 29er yok,donanım olarak ise gayet yeterli tabi yarışa filan girmeyeceksen . ben tavsiye ederim . unutmadan kadro olarak 21'' size büyük gelecektir,19'' almalısınız bence. iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ozan Akçay
@Harun Salcı

Evet, iç lastikleri çap olarak genişletmek, enlemesine genişletmekten çok daha kolay.Yani, 29x2,2 lastikte 28x1,5-2,0 iç lastik kullanmaktansa, 26x1,5-2,3 iç lastik kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

Sökmesi takması birazcık daha zor 29" iç lastikten ama.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
29" salcano kullanıcılarına cst nin uzun sibop 26x3.00 iç lastik öneririm, 28x1.75 var piyasada ama 2.2 olana kadar balon gibi inceliyo

astro 291 27'yi yeni aldım.
birkaç küçük tur yapabildim. genel olarak başarılı görünüyor.
ancak aynakol aktarıcısı deore seçmişler, ki bence yanlış seçim olmuş. çünkü lastik çok yakın geçiyor, hatta küçük bir temas bile var. bu iyi bir akort ile çözümlenebilir belki. ama ben aktarıcıyı değiştirmeyi düşünüyorum.
salcano standart sele beş para etmez, değişecek.
şimdilik sorunlar bunlar.

Hımm bisiklet çok değişik gözüküyor gerçekten. Fiyatı 900 tl civarında mı şimdi baktım internetten... Bendeki 241SV ile aynı şekil olarak ama teknik olarak çok daha üstün.

Geri