Scudo Sports

Asla vazgeçme

hamlet2006

Cırbağa dedesi
Tepki
35.914
İsim
Süleyman
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
21 yaşındaki Birleşik Amerikalı genç yetenek Adrien Costa yaklaşık 3 ay önce dağ tırmanışı kazasında bacağının bir kısmını kaybetmişti.Üzücü kazanın üzerinden 3 aydan kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Adrien Costa, büyük bir mücadele azmi göstererek bisiklet antrenmanlarına ve tırmanma duvarına geri döndü.
DqMkdjcXgAEO8HL.jpg

DqMkdjZXcAE-F0H.jpg

Adrien Costa gelecek vaadeden önemli bir yetenekti.Özellikle UCI Junior bireysel zamana karşı kategorisinde 2 defa gümüş madalya almıştı.Genç yeteneklerin yarışı olarak da bilinen Tour de l'Avenir'de de podyum görmüştü.

Never give up,Adrien Costa.

Scudo
@hamlet2006

Bu nedir ?
Iki bacaklilar oturup bir düşünelim bakalım
Hala yarışlara girip sadece girmek için girmekmi yoksa azimle çalışıp kürsü gormekmi,durmak yok dedik
Performans bisikletciligine devam dedik
Georgi shengarov yaş 61 ,
76 km 'de ortalaması 35 üstü
Adam acaip
Bizim 60 'lıkların kulağına georgi küpesi takacağîm
Sadece omu ,
Rinat ahmetbekov 72 km 'de ortalaması 34,
Yaş 63,
Genede türkiyenin 60 turbosu mustafa sevinçel
Ve seneye 60 yaş olacak olan ali kemal güner
Ve ali rıza fırıncı

dqmkdjzxcae-f0h-jpg.177733

Ben kaderci değilim
Savaşırim
Ve kürsüyü gene zorlarim
Helal olsun bu gence

Forumda konu açıldığında; konu sahibinin açtığı konuyu az ya da çok geliştirebilecek ve yönlendirebilecek birikime sahip olmasını savunanlardan biriyim.Yönetemeyeceğim,duygu ve düşüncelerimi tam olarak aktaramayacağım bir konu paylaşmış bulundum.Tek söyleyebileceğim yaşama sevincimizi ve azmimizi asla kaybetmeyelim. Hayatta böyle birçok özel hikaye ve birçok özel insan var.Bu özel ve gerçek savaşçı ruhlardan öğrenebileceğimiz ,feyz alabileceğimiz birçok şey bulunmakta.

Gerçekten örnek alınması gerek. İnsan dönüp kendine bakınca utanıyor. Ben şu an yeni toparladığım bisikletin borcunu ödemek için günde 11 saat çalışıyorum. Zamanım yok diye bahane üretiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Kudret Kurtcebe

Evet Kudret abi var savaşçılarımız Allah yar ve yardımcıları olsun ama aradaki fark bizim savaşçıların yüzüne bakan yok ülkede malesef. Elin yabancısı daha kaza geçireli 3 ay oldu ve yapılan yardımlar saymakla bitmez. 3 ayda sporda kullanabilmesi için protez bacak yapıldı adama, oysaki bizim savaşçılarımız senelerdir bekliyor ve belkide umut ve arzu ettikleri protez bacakları hiç olmayacak.

@Bigpatron

Valla konu çok derinlere gider,
Neden bu ülke fakir dersek,çünki her şey ekonomi ile doğru orantılı
Neyse yaşamaya devam sıkıntılara rağmen

Geri