B bisiklet_tutkunu Daimi Üye Kayıt 22 Temmuz 2006 Mesaj 258 Tepki 99 5 Mayıs 2007 #1 arkadaşlar nisan da askeri liseler sınavına girdim.Kaç netle girebilirim bilmiyorum.Eğer bilen biri varsa lütfen beni bilgilendirin.ŞİMDİDEN TŞKLER.
arkadaşlar nisan da askeri liseler sınavına girdim.Kaç netle girebilirim bilmiyorum.Eğer bilen biri varsa lütfen beni bilgilendirin.ŞİMDİDEN TŞKLER.
gizer Forum Demirbaşı Kayıt 28 Kasım 2006 Mesaj 411 Tepki 158 Yaş 51 Şehir İstanbul İsim Özgür KUŞCUOĞLU Bisiklet Kron 6 Mayıs 2007 #2 @bisiklet_tutkunu_engin Önemli olan doğru yanıtların sayısı değil, sınava girenler arasındaki sıralamada kaçıncı olduğun ve kontenjanın kaç kişi olduğudur. Örnek: 100 sorudan 80 net isteniyor. Ama o yıl kimse 80 net çıkaramıyor. O sıralar bir yıl boş mu kalacak?
@bisiklet_tutkunu_engin Önemli olan doğru yanıtların sayısı değil, sınava girenler arasındaki sıralamada kaçıncı olduğun ve kontenjanın kaç kişi olduğudur. Örnek: 100 sorudan 80 net isteniyor. Ama o yıl kimse 80 net çıkaramıyor. O sıralar bir yıl boş mu kalacak?
B bisiklet_tutkunu Daimi Üye Kayıt 22 Temmuz 2006 Mesaj 258 Tepki 99 6 Mayıs 2007 #3 @gizer boş kalmayacak ama mutlaka her sene net ortalamaları birbirine yakın olur.