Scudo Sports

Aşılamaz/kesilemez bisiklet kilidi: Forever Lock.

S.Paker

Aktif Üye
Tepki
100
Olmaz öyle bir şey demeyin hemen. Yapmış birileri ve bu kadar iddialı olduğu için de pek çok kişi aksini ispat etmeye çalışmış. tanıtıyım efendim. Adı "Forever Lock"

Kilit şu:
http://static1.businessinsider.com/image/5363c42aecad04562a4453f6-480/unpickable-forever-lock.png
Şöyle bir ambalajda geliyormuş:

http://i.imgur.com/ktzZfjU.jpg
Tanıtım videosu şu:

Bu da youtube'da abonesi olduğum Bosnian Bill'in incelemesi. Çok nadir bir kilide bu kadar iltifat eder hatta yüzlerce dolarlık kilitleri aşağıladığını, kolayca açtığını çok izledik. kanalını tavsiye ederim kilitlerle ilgili çok şey öğrendim ben kendisinden.
(link)
Not: bu kilidi aşabildiğini söyleyen bir video var ama göreceğiniz üzere ÖNCE açıkken alıp anahtar deliğine birşey koyuyor sonra çekiçleyerek açıyor. Onu saymıyoruz.

Hayran olduğum bu kilidi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım tekrar olmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: sedat_slave
Scudo
İki teker, kadro ve sele, bu 4 parçayı birlikte bağlayan bir şey lazım bana :)

@alierkanimrek

2 m'lik zincire bir kılıf diktir hocam.Birde sağlam bir asma kilit işini görür ;)

Bana çok ağır geldi. Sanki adam elinde tutarken zorlanıyor gibi geldi.. :)

@Hakan Özcan

Benim 2 metrelik üzerine kılıf diktirdiğim güzel bir zincirim ve Almanya' dan gelen sağlam bir asma kilidim var. Zinciri aldığım yerde adam 2 metre ölçtü ve elindeki makasla mukavva keser gibi kesti verdi. Çok sağlam zincir abi dedi. O kadar sağlam da sen nasıl kestin 2 saniyede dedim. Cevabı dillere destan: Bende makas var abi dedi..

video larla destekleyelim

her kilit açılır

kilit üreticileri açılamayan kilit üretmezler. her kilidin bir yöntemi mutlaka vardır. bi de anahtarcılar iflas eder

• Beğen
Tepkiler: ouzoo ve S.Paker
Bu sayılmaz ama. Anahtarla açıp içine bişey koyup çekiçlemiş. Kilitliyken bunu yapamazsın. İçine koyduğu şeyi de orijinal kilitle yapmış. HİÇ sayılmaz hem de.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Hasan arkadaşın videosunu izledim bana tamamen kurmaca geldi. Ürün güzel ama Türkiye de işe yaramaz polis bile görüp birşey demediği bir ülkedeyiz. Kilidi açamazlar bisikleti kırar bu öküzler yine çalmaya çalışırlar. Olmadı demirci çağırıp makasla, spiral ile keserler.

@S.Paker

Bu tarzda foruma ilk defa yazacağım. Lütfen kızmayın..
Ahahahahahaha :):):):):):)

Ben diyorum. Tek güvenli yol bisikletimizi sırtımıza asacağımız bir sırt askısı ile her yere gidebiliriz.. :)

@SerkanH

Önceki çalınan bisikletimin kamera görüntülerinde araba yanaştırıp makas getiriyorlar :) Korktum valla oksijen kaynağı bile getirir bu herifler dedim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
"Haydi hırsızlara yardımcı olalım" Bölüm 12;

Kryptonite kilit, Bic marka kalemle nasıl açılır;

• Beğen
Tepkiler: Hakan Boz
bütün anahtarları aynı yapacaklarını sanmıyorum o yüzden adamın açtığı şekilde açılamaz.

Geri