Scudo Sports

Asfalt sürüşü için tekerlek önerisi

alierkanimrek

Forum Demirbaşı
Tepki
331
Bisiklet
Carraro
2007 Model Kron XC 1000 aldım. Tekerleri dişli ancak ben hep şehirde asfaltta kullanıyorum, bu nedenle slip tekerlek takmak istiyorum, bisikletten parçalardan pek anlamadığımdan öneri almak istedim.

Ayrıca satan arkadaş tekerleri hiç değiştirmediğini söyledi, dişler aşınmamış, bunların ikinci el fiyatları ne civardadır? Malum bunları değiştirirsem satılığa çıkarırım.

Teşekkürler.

Scudo
@alierkanimrek

Eğer kesenin ağzını açacağım diyorsanız schwalbe marathon xr yi öneririm buradaki arkadaşların birçoğununda bunu yapacağını tahmin ediyorum.Eğer ucuz yollu dayanıklı birşey isterseniz cst ve rubenanın yola uygun fiyat açısından da cazip lastikleri bulunmakta.

cst uygun olur fiyat bakımından.ben maxxis detonatör kullanıyorum gayet memnunum.

@umutkahraman

detonator lerin patlaması ne oranda acaba?Yaza bende bir tur lastiği düşünüyorum muhtemelen cst olacak ama sorayım ben.

Cst alın geçin derim,çifti 20 lira civarı birşeydi kullanmıştım ama anladım ki düz lastik bana göre değilmiş :)

Eğer uygun fiyat derseniz CST nin altına kimse giremez fiyat konusunda, ama uzun ömürlü olsun dayanıklı olsun derseniz schwalbe maraton kullanan birisi olarak bunu öneririm. Ömür olarak CST den fazla ömürlü olacağı garantilidir.

@herbil

Uzun tur yapmayacağım için daha ekonomik lastikler işimi görür diye düşünüyorum.

CST lastiklerin teki 10 tl nerede satılıyor. Ben izmitteyim, burda Bianchi servisinde teki 18-20 tl arası, Geçen sene adam 25 tl demişti..

Geri