Scudo Sports

ascent maşa sorunu

Burak Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
324
arkadaşlar ascent i olanlara yada daha önce kullanmış olanlara bir sorum olucak..maşamda haddinden fazla bir boşluk hissi var yokuş çıkarken malum bisiklet sağa sola gdiyo insanın altından ve gidon maşa grubu tarafından rahatsız edici ses geliyo..kullanan herkes senin maşanda sorun var dedi ve aldığım günden beri bu böyle gidonu sağa sola çevirdiğinizde dahi hissediyosunuz..acaba sadece benim bisikletimdemi var bu sorun ? görüşlerinizi almak istedim..şimdiden teşekkürler

Scudo
aynı soruna yakın bır sorun bende de var ! :( 2 aydır çözemedim :)

kadroyu havaya kaldır maşayı sağa sola öne arka ya salla hareket ediyor mu ?

eger edıyorsa benımle aynı sorun ama bende cozemedım daha :)

elinle olmuyor fakat düşük hızda seyrederken sağ sol yağtığınızda tıkır tıkır baya rahatsız edici bir sesle beraber oynama oluyor :) ayrıca her binişimde furş kısmından alyanla sıktığım halde devamlı gevşeme oluyor(genelde düz asvalt yolda kullanıyorum) tek sorun o haricinde güzel cihaz :)

Maşanın sol tarafındaki sertlik ayarı noktasını + yönüne doğru sıkarsanız sorun gidecektir. Yani yayını biraz gerdirmeniz gerekiyor. Bunun olma sebebi de lock out kapalıyken sert çukurlara girmekten kaynaklanır. Kendiniz çözemezseniz mağazamıza getirin biz halledelim

Teşekkürler Ulaş abi dediğini deneyeceğim.olmadı bi ara uğrayacağım zaten sizin o taraflara :)

Ok anlaştık ;)

[ ben bursa orhangaziden ömer ayaz benim geotech ascent bisikletim var ön maşa artık işlemioo çok saçma ama ilk aldıgım dan beri hep aynııı sorun bitik amatisör e sahibim :bilmiom: ikinci el maşa almayı düşünüom

@ömer ayazAyarları yapılmamıştır amortisörün ki amortisörde gerçekten sorun varsa garantisi belgesiyle aldığın yere gidebilirsin.

arkadaşlar bendede ascent war.maşa kilitli ike kaldırımdan zıplamıştım.kilitini kırmışım.servisine götürdüm garanti dışı dediler.bende o sinirle.gittim XCM maşa aldım aslanlar gibi kullanıyorum.

Geri