Scudo Sports

As-888 mi, Assize As-880 mi?

mertceo

Forum Demirbaşı
Tepki
101
Bisiklet
Salcano
Merhaba. Bütçem bu ikisine yetiyor. Daha önce aliexpressten getirttiğim ürün bozuldu (Sürmediğim halde 3,6 + km/h göstermekteydi) bozuldu yani kısaca. Sizce bu km saatlerden hangisini almalıyım? Hangisi daha iyidir. Birisi 11 fonks. diğeri 8 fonk. benim için pek fonksiyon önemli değil. Toplam km/h göstersin, anlık hızı göstersin yeter. Ancak kaliteli ve uzun süreli kullanayım. Değerli önerlerinizi yaparsanız sevinirim, konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Scudo
ben as8000 8 fonksiyonlu wireless versiyonunu kullanıyorum sürekli tarama modunda duruyor ağırlıkla anlık km ortalama km en yüksek hız ve tur mesafesini gözlemlediğim için bana yetiyor.Yaklaşık 2 yıl kadardır yağmur çamur bir sorunum olmadı tuşlarının yumuşak lastikten olması da cabası ama tavsiyem yinede görüp almanız yönünde olur

Yaklaşık 4 aydır as 880 kullanıyorum kendi kendine defalarca reset attı kesinlikle pil kaynaklı değil. Fonksiyon olarak sıkıntı yok ama sürüş datası tutacaksaniz insanın asabını bozuyor. En kısa zamanda uygun bütçeli sigmaya geçmeyi düşünüyorum. As markasını pek tavsiye etmiyorum...

Diğer görüşü olanlar belirtirse sevinirim.

bu assizler enteresan saatler bazen yürürken 90 kmleri falan gösteriyo. sıkıntılı yani

bütçeni bilmem ama alacaksan en azından count 4 yada 8 al derim bence bundan alt , sağlam km saati yok

Bütçemin düşük olduğu ve bu ikisine yettiğini belirtmiştim.
Yoksa bende yüzlerce liralık çok profesyonel ve özellikli km saati almak isterdim.

Fotoyu görünce bizim velede almış olduğum km saati gözlerim önüne geldi. 880,800,999 rakamları ne yaparsan yap fark etmez, ucuz ama son derece unstabil makinelerdir. Arkasında bir metal çıkıntı var parmağını dokunduğun anda birde bakmışsın bir anda bütün veriler püfff uçuvermiş.

(link)

bunu öneririr misiniz peki?

Kablolu gayet stabil bir sayac. Kablolu sayaclarin en iyi ozelligi yanilma paylarinin cok az olmasi. Rahatlikla kullanabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: mertceo
Assize AS 888 km saati ben de de var. Önermiyorum. İlk düşüşte üst kapağı yerinden çıktı. İkinci düşüşte kendi kendine resetlendi. Şimdi ise ayarlarını bir türlü tutturamıyorum.:confused:
Bu km saatinin kullanma kılavuzu olan bana gönderebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence gayet sağlam çok düşürmeme rağmen sadece çizikler var 1 kere reset attı kendi kendine

As 880 kullanıyorum

Saglam cihazdir, ama cateyes ya da count8 de guzel butce varaa onlara yonlenin bence ya da sigma

demek ki cihazın üretiminde bir standart yokmuş ki herkes farklı yorum belirtti, bende de 880 modeli var bugüne kadar pek sorun yaşamadım ancak bisikleti park ettiğim zamanlarda çalınmasın diye çıkardığımda veriler sıfırlanıyor, yazılımı böyle galiba bilemiyorum diğerleri de böyle midir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bisikletçime gittiğimde AS-528 kablolu modelini aldım. Bir problem yaşamazsın diyip kendisi de bağladı. Onun sözüne itimat ederek aldım. Şuanlık bir problem yok.

Teşekkürler. :) aşağı yukarı 15 günü geçti.

Merhaba, as-888'in sensörünü 26jantlı bir bisikletin maşasında tam olarak neresine takmam lazım?

KABLOLU KM SAATLERİNDE BİSİKLETİ DIŞARIDA BAĞLADIĞIM ZAMAN SÖKÜP GÖTÜRME GİBİ BİR KOLAYLIĞIMIZ VAR MIDIR ACABA?

Sadece ekranı çıkarıp yanınızda taşıyabiliyorsunuz yani ben öyle yapıyorum.

Geri