Scudo Sports

Arkadaşlar son karar yardım istiyorum

farkın

Üye
Tepki
18
elimde 4 seçenek var 550 civarı bütçem var .
1 sedona borla performansbisiklette 502 ytl
2 kron xc special disc brake
3- geotech neon delta bisiklet
4-salcano alu

hangisi sizce her açıdan daha iyi? karar verip 1 haftaya almayı planlıyorum
bende sedona ve kron ağır basıyor siz ne dersiniz ? fikirlerinizi bekliyorum

Scudo
sedona borla al. kron special xcde ucuz mekanik disc frenler fln var. sırf görünüş ve ağırlık.

salcano daha yeni yeni iyi modeller çıkartmaya başladı. onuda geç.

geotech neonda parçalar bakımından borla ile eşdeğerdedir. fakat sedona borlanın açıları daha iyi ;)

bende bunların aralarından sedona borla yı öneririm...

Sürücek olan sensin senin hoşuna hangisi gittiyse onu al derim, bende bu konuda Gürkan ve Uğur a katılıyor Sedona Borla diyorum...

sedona borla

düşündüğün bisikletler 2008 sanırım sorundun mu bisikletçilerin elinde varmıymış.

son 2 ye düşürdüm sedona borla veya kron xc speacial disc brake bana borla daha atak gibi geldi kaç kilo olduklarını bilen varsa bildirirse sevinirim kron 554 ytl herşey dahil sedona borla 502 ytl 2side ellerinde varmış performans bisikletten bakdım evet arkadaşlar hepsi 08 model 09 modelleri beklemek sizce daha iyi mi olur 09 borlanın fiyatı daha yüksek olur tahminimce malum dolar euro çoştu.

borla performans bisiklette 16 inç kalmış oda yalan oldu gibi kron a yöneliyorum gibi.

Bence kron alma. 2009 olsa bir nebze ama önceki modellerden almamani daha uygun görürüm.

Bu forumdakiler Sedona Borla'yi cok seviyorlar :) Borla'da üst boru düz geliyor, neon'da biraz açı var. Ben ikisini de nezaketen sürdükten sonra neon'u daha cok begendim ve kendime neon aldim.

Salcano alu' da göz dolduran bir model. Eger kanli canli görebileceksen mutlaka bir yerlerde bul bin dene derim.

Son olarak tercigim bu bisikletlerin hepsinden daha saglam olmasindan dolayi Neon'dan yana olur. O devasa jantlari adeta tank gibi.

ben bir kron kullanıcısı olarak kronumdan fazlasıyla memnunum fakat 2009 modelleri bilmiyorum....

tavsiyem : borla al şehir içinde kullanacaksan, yok ben arazidede sürerim belki yarışlara flnda katılırım dersen krondan vazgeçme...

geotech neon hakkında bir bilgim yok... fakat özellikleri fiyatına göre çok iyi geldi bana

kron xc-1000 speacial disk brake modelinin fiyatı 554 ytl sizce donanıma göre bu fiyat bisiklet için nasıl? neon u özellikleri hoşuma gitmişti fakat rengi yeşil sanırsam fotoda tam net değil delta bisiklette rengi hakkında bilgi verirmisin placan bir de neon nun arazideki performansı nasıl? kron arazide daha iyi diyor herkes. yorumlarınızı bekliyorum son olarak salcano alu biraz ağır geldi bana ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: placan
Eger resimdeki bisiklet ise kron special disk; bence kötü bir görüntüsü var.

Borla'ya da uzaksan eger bence Neon'dan sasma. Asla seni pisman etmez.

http://img26.imageshack.us/img26/333/adszxn5.jpg

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=36110

Yukaridaki linkte değişimden geçmiş olsa da Neon'un kadro rengini görebilirsin. Sİyaha yakın bir yeşil rengi var.

Bu asagidaki resimler de kadrosunun ciplak hali. Sana rengi konusunda yardimci olacaktir.

http://img511.imageshack.us/img511/1551/neon001wz0.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/7900/neon002es4.jpg

Arazi performansina gelince; jantlari sahiden cok saglam duruyor. Ben kendime aldigim mavic xm317 disc jant setiyle, neon'un üzerindekileri karsilastirdigimda kesinlikle üzerindeki jant seti daha genis ve kasli.

Saydigin bisikletler üzerinde hemen hemen ayni ön amortisörler var. Neon'dakinin sol bacaginda masayi kilitlemek icin LockOut, sag bacaginda da sertlik ayari var.

Üst borusunun capraz gelmesi de pedal kacirma gibi arazi icinde olasi problemler yüzünden seleden düsüslerde isine yarayacaktir :)

eger istanbula gideceksen ıkısınıde dene oyle al derim...

karar senin...

placan arkadaşım çok sağol resimler için renk fena değilmiş siyaha kayıyo biraz hoşuam gitti amortisörler hoşuma gitti gibi geotech neon daha ağır basıyor gibi bencede daha atak duruyor delta bisiklettten mi aldın sen?_

Geri