Scudo Sports

ArkadaŞlar Ön vİtes telİm koptu bİr bakin

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
ARKADAŞLAR SALCANO EFES 26 ÖN AKTARICI VİTES TELİ KOPTU RESMİ BU ;
http://kasimpasabisiklet.com/image/cache/data/bparca/shimano/14340-500x380.jpg
ARKADAŞLAR AÇMAYI DENEDİM İÇİNİ AMA ALTTAKİ VİTES KOLUNU ÇEVİRİYORUM ANAHTARLA 15 DK DENEDİM BOŞUNA DÖNÜYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

Scudo
Vites kolunuzun aynı resimde olduğu gibi çevirmek istediğinizde tık tık ses yapmıyorsa,bozulmuştur.

Tel koptuysa kolun içini niye açmaya çalışıyorsun ki? İçini açmadan değiştirilebiliyor olması lazım telin. Eğer telin başı gözükmüyorsa vidalı olabilir. Dikey şekilde çekilmiş 1-2 resim eklersen daha net anlaşılabilir. Bu kolu bilmiyorum ama Deore vites kollarında plastik bir vida vardır telin girdiği yerin tam karşı tarafında. Tornavida ile çevirince vida çıkar ve içinden telin başı gözükür. Teli ittirince bu baş, vidanın çıktığı delikten dışarı çıkar. Yenisini takarken de aynı söküldüğünün tersi şeklinde takılır.

Abi Adamlar Öyle Birşey Bulmuşlar Çok karışık içinden 10 - 15 tane parça çıktı içine baktım vites telini koparmış bu yüzden yeni bir tel alıp yapıcam eğer olmuyorsa sıfır bir kol alıp bisiklete takıcam

@Serden Us

evet aynı fikirdeyim. bu şekilde değiştiriliyor. tabi içinde başka bir arıza yoksa.

Geri