Scudo Sports

Arkadaşlar Max. 550 tl Bisiklet önerisi.

Tepki
0
Aklımda efes 26 v salcano vardı. ( tüm arkadaşlarımda amörtisör var ) (Birde Tek amortiserlere jantı cabuk yamulur falan dediler)
(link)
Birde Herkezin imrenek anlattıgı ng 650 26 v var. ( buna sıcak bakıyorum ama sorun olur mu jantında falan)
Yani kısacası söyleyeceğim şu. Dağa çıkmam. Ama sahil bizim herşeyimiz Çok dik ve uzun yokuşlardan çıkarım kaldırımda sürerim yollar bozuk oldugunda bir sorun yaratır diye korkuyorum ng 650 den. Yani bu kriterlere uygun hangisi daha iyidir. Mesela canım ister atlarım burdan özdileğe (BASINSİTESİ / KARABAĞLAR) yokuş in in bitmez. Hani beni yormasın. Zaten ng 650 alırsam sarı siyah alıcam. Lİnktede rengi mevcut. Buradan söyleyeceğim ve salcanoda kurduracağım. Başka bisiklet önerenler önersinler önerilere açığım. Eski bisiklet çalındı BİANCHİ SCORPİON vardı. Neyse teşekkür ederim yorumlarınızı beklıyorum. Birde daha ucuz ve güvenilir site varsa link atabilirsiniz.
(link)

Scudo
Ng650v 27,5' V var. Sahilden gidip geliyorum yeri geliyor kaldırımdan yeri geliyor bozuk kilittaşlı yolda gidiyorum. Makine sağlam tavsiye ederim. Çift süspansiyon yorar tavsiye etmem.

Bir önce ki bisikletim bir 26" NG650 idi.Oldukça rahat söyleyebilirim ki çok hor kullandım.Şimdi binlerce liraya MTB toplayan arkadaşlara ayıp olmasın ama dağlara tepelere vurdum,kaldırımlardan apaçi gibi uçtum,düştüm vs bana mısın demedi 2000 km boyunca.Üstelik son 1000 km de jant akordu dillere destandı.Düz yolda yılan gibi giderdim bir o yana bir bu yana :) Kısacası kadro bakımından hiçbir sorunun olacağını sanmıyorum.Beni en çok uğraştıran tarafı frenleriydi.Ayar tutmuyordu NG60'de ki Tektro frenler, hızımı kesiyordu.

Efes yerine n650 tercih edin derim

Peki bu site guvenilir midir. Aradm konustm ama bir sorun cikmaz dimi.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durumda karsilastirmaya gerek yok, NG650 daha iyi. Efes bisiklet degildir sadece bisiklet görüntüsü olan bir seydir. Cift amortisörlü olmasina aldanma pisman olursun.

Arkadaşım o bütçeyle randıman alabileceğin bir bisiklet arıyor isen saydığın bisikletler yerine ikinci el bisiklet bakmalısın. Seni daha fazla memnun edecek Sedona Borla, 701, 711 hatta Trek'in 3 serisinin bile ikinci elini o fiyata bulabilirsinr. Biraz araştırma ve pazarlığa bakar.

@kubilay Şahinbey 1998
Tek amortisorlu bir bisiklet işinizi görecektir, diğerine gerek yok, ikisinden birini alacaksanız ng650 alın

İlla ki amortisörü olsun dediğinizi bilmesem salcano city fun önerirdim.Hem bütçenizi de aşmıyor.Sadece ön amortisörü de yok ve 28" jantlara sahip.
(link)

@Tayfun Sezer
Verdiginiz linkdeki bisikletin fiyati arkadasin bütcesini tam 1200TL kadar asiyor ve ayrica ön amotisörü de var. Herhalde yanlis link verdiniz.:)

bütçem en fazla 550 tl dedim abimiz saolsun 1700 lük salcano önermiş. 3 yıla anca toplarım ben bu parayı. abi teşekkür ederim. konu güncel kalsın. buradayım. lütfen biraz daha şeyler yazın tatmin olamıyorum kendi paramla alıcagım için para kıymetli geliyor :D efes 26 v de hız yapılmaz mı. ng 650 den soguk kalmamın sebebi amortisor olmadıgı ıcın konforsuz dediler bana. ve jant yamuluyormuş falan fısytık bişeyler anlattılar. bir de her arkadaşımda 2 amortisörlu var acaba kaldırımdan falan inınce onlara bişey olmazda bana olur mu? yanıtları beklıyorum tesekkurler.

birde uzun zamandır burayı takip ediyorum mekanik diski çok sorunlu ve başa bela olarak adlandırıyorlar. ısınması yamulması pahalı olması dezavantajları diye bılıyorum. sizce doğru mudur? yani efesin mekanik diski versiyonuda var.

@kubilay Şahinbey 1998

kubilay bey, siz alın bisikleti ama siz kullanmayın, size kim bişeyler dediyse onlara verin, onlar kullansın

kulaktan dolma bilgiye önem vermeyin demek istiyorum ben de

Kardeş efes de bisiklet mi git ng 650 'ye veya kron xc 150 bak.Çift amortisörlü bisikletler ağırdır seni çok yorar pedala verdiğin gücün çoğu yaya gider ve gücün tam yola aktarılmadığı için eşşek ölüsü gibi çekersin bisikleti,velasıl dediğim modellere bak usta :)

• Beğen
Tepkiler: cancemkaya
kron xc yi 450 tl ye alanlar var. o nu en bastan secmıstım ama bızım burda izmirde yok. 1 link atar mısınız 0 kron xc nın fiyatını. 550 tl yi gecmezse iyi olur. tesekkurler.

bir de aldıktan sonra hata olmasın arkadaşlar. yaşım 16 boyum 1.45 ve kilom 55. yani bisiklet bana büyük gelmez dimi. ve rahatsız etmez totomu. teşekkürler.

Geri