Scudo Sports

Arkadaşlar, hangi rengi beğendiniz?

Tepki
0
Aslinda bu konuyu acmam sacma oldu, kirmizisini aldim, soyle bi ozet geceyim, ben gecen senenin mavi siyah olanini istiyodum, lacivert beyaz bu sene cikmis, biraz hayal kirikligi yasadim bulamayinca, acayip kararsiz biriyim hala dusunuyorum yeni modelimi alsaydim diye, dedigim gibi gecen seneki mavi siyah olsa onu alacaktim, cok dusundum kirmiziyi aldim, sizce hangisi daha guzel

Bi sey daha sorucam bilenler icin, bu bisikletler gecen senekilerle ayni donanima sahip degil mi, sadece fiyat artisi olmus yanlis bilmiyosam

Dosyalar

• IMG-20160206-WA0016.jpeg
    IMG-20160206-WA0016.jpeg
    76,6 KB · Okunma: 333
  • IMG-20160206-WA0014.jpeg
    IMG-20160206-WA0014.jpeg
    74,9 KB · Okunma: 333
Scudo
mavisi daha güzelmiş. donanımı konusunda bir bilgim olmadan sadece renk tericihimdir.

mavi daha güzel duruyor aslında donanım olarak pek değişiklik olmuyor renk değişimi ve bir kaç küçük değişiklikler olur genelde.

net kırmızı siyah olan :)

ya tek kırmızıyı ben mi beğendim 5 mavi 1 kırmızı :)

Kırmızısı da çok güzel mavisi de.

Mavi diyenler fazla diye bisikletinden soğumak gibi bir hata yapma sakın :harika:

En güzel bisiklet sahip olduğun bisiklettir,unutma :)

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
sadece ren soruyorsan kırmızı siyah kullanan birisi olarak cevabım mavi

Sen hangisini beğendiysen onu al :)

Aynı modele geçen ay sahip oldum,mükemmel bir bisiklet.Renk konusuna gelince şahsi fikrim mavinin çok cırtlak durduğu bu yüzden bende hoş ve sade göründüğü için kırmızıyı seçtim.Kazasız belasız bol pedallamalar :cool:https://i.hizliresim.com/O7mapz.jpg

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Senin kararına kalmış ben olsam stickerlari sokerim

mavi bi tık daha iyi gibi gerçi renk kişisel görüşüm senin hangisi hoşuna gidiyorsa onu almanı tercih ederim sonra pişmanlık çekmessiniz en azından

Bence mavi daha güzel ama önemli olan sizin zevkiniz :)

@volkan0
Hoşgeldin foruma öyle ilk günden sticker sökülür mü hele bi otur sakinleş. :D

Resimdekinden daha hoş durduğuna eminim kırmızının
(Nerede benim cayyayom :agla:)

Geri