çağrı can
Daimi Üye
- Tepki
- 168
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar Almanya' dan Canyon Endurace CF 7.0 almayı düşünüyordum. Maalesef tecrübesizliğimden dolayı bunu başaramadım. Bedenime uygun kadro ağustos ayına kadar yok gibi.
Mevcut bisikletlerimin fotoğraflarını altta görebilirsiniz. Yol bisikletim Specialized allez sport ve şehir bisikletim Mosso 771 DMV. Mossoyu günlük işe geliş gidişlerde kullanıyorum, yol bisikletimi haftasonları gezilerde.
(link)
Şimdi geldik asıl meseleye. Yol bisikletimin çok az bana büyük geldiğini düşünüyorum ve birazda karbon bisikletleri merak ediyorum, bu yüzden Almanya'dan bisiklet getirme şansım varken Canyonu almak istemiştim. Şimdi farklı alternatiflerim oldu. Bunlar
Canondale Caad8 105 1000 Avro (link)
Canondale Caad10 Ultegra 1450 Avro (link)
Canyon Endurace AL 6.0 850 Avro
Canyon Endurace AL 7.0 ultegra 1000 Avro
Bunların dışında Giant modellerinden bu fiyat aralığında önerilerinize de açığım.
(link)
Asıl karar veremediğim şey ise karbon mu olsun yoksa aynı ağırlıkta alüminyum mu?
( Fiyatlar piyasa fiyatları değil, özel bir durumdur)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Mevcut bisikletlerimin fotoğraflarını altta görebilirsiniz. Yol bisikletim Specialized allez sport ve şehir bisikletim Mosso 771 DMV. Mossoyu günlük işe geliş gidişlerde kullanıyorum, yol bisikletimi haftasonları gezilerde.
(link)
Şimdi geldik asıl meseleye. Yol bisikletimin çok az bana büyük geldiğini düşünüyorum ve birazda karbon bisikletleri merak ediyorum, bu yüzden Almanya'dan bisiklet getirme şansım varken Canyonu almak istemiştim. Şimdi farklı alternatiflerim oldu. Bunlar
Canondale Caad8 105 1000 Avro (link)
Canondale Caad10 Ultegra 1450 Avro (link)
Canyon Endurace AL 6.0 850 Avro
Canyon Endurace AL 7.0 ultegra 1000 Avro
Bunların dışında Giant modellerinden bu fiyat aralığında önerilerinize de açığım.
(link)
Asıl karar veremediğim şey ise karbon mu olsun yoksa aynı ağırlıkta alüminyum mu?
( Fiyatlar piyasa fiyatları değil, özel bir durumdur)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.