Scudo Sports

Arkadaşlar Bir Yardmcı Olursanız sevinirim

samet türk

Aktif Üye
Tepki
32
Bisiklet
Carraro
meraba arkadaşlar öncelikler iyi forumlar dilerim, ben bisiklet almaya karar verdim işe gidip gelmek maksatlı kullanıcam . 1000tl ye kadar bütçem açık ve günlük ortalama 25km yol gidicem 1000tlye alabileceğim en iyi konfor ve rahatlık açısından bisiklet önerebilrmisiniz kondisyonum fazla yok.
boyum 1.86 kilom 90 sport bir tipi olursa benim açımdan iyi olur yaşım 18 şimdiden yardımcı olucak tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşlar şuan hoşuma en çok giden bisiklet SALCANO CİTY SPORT 20

ama rahatlı ve konfor için nasıldır özellikle uzun yollarda

http://o1306.hizliresim.com/1b/r/phlxr.jpg

Scudo
@samet türk
Ben dün mtb aldımcarraro crs 620 960 lıra fıyatı var adam bana 800 e bıraktı gerı kalan paranızlada aksesuar alırsınız bısıklete gelecek olursak harıka bır bısıklet cok konforlu heryerı cok rahat cıkabılıyor şiddetle tavsıye ederım

Arkadaş işe gidip gelmek için istemiş bence mtb gereksiz yorar. Şehir tur modellerine bakabilirsiniz.

(link) sedonanın görüntüsü iyi ama hidrolik disk şehir içi kullanımı için çokta gerekli değil ayrıyetten bakımı zor siz bilirsiniz.Sadece öneri sunuyorum.

(link) 27 vites v frenli bir bisiklet.

Gittiğim yol çokta bozuk değil diyorsanız amortisörsüz bisiklet daha az yorar mesela bunun gibi. (link)

@Emre123
yorumun için teşekkür ederim . birde bu 2 amortisör ve tek amörtisörlerin farkı ne diskli frenlerden memnunmusunuz ?

@Emre GÜLEN

bilgilendirmen için teşekkür ederim ayrıca şu bisiklette hoşuma gitti http://o1306.hizliresim.com/1b/r/phlbz.jpg

TİP :
KADRO :
MAŞA :
ARKA VİTES :
VİTES KOLU :
ÖN VİTES :
ARKA DİŞLİ :
KRANK TAKIMI :
ORTA GÖBEK :
HİDROLİK DİSK
FREN TAKIMI :
GİDON :
GİDON BOĞAZI :
SELE :
MAŞA YATAĞI :
TEKERLEK SETİ :
JANT GÖBEĞİ :
LASTİK :

700C TREKKING 24 VİTES
6061 ALÜMİNYUM
SUNTOUR NEX DS MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
SHIMANO RD-M310-L, ALTUS
SHIMANO , SL-M310 24 VİTES
-
SHIMANO CS-HG31 KASET DİŞLİ RUBLE
SUNTOUR CW XCT
SUNTOUR BB10- XCT-SQS
SHIMANO BL-M395L HİDROLİK
DİSK FREN TAKIMI
-
ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM DERECELİ
SALCANO LOGOLU, JEL TAKVİYELİ
-
SALCANO X-PROD1 8X4 ÖZEL ÖRÜM
-
CONTINENTAL COUNTRY PLUS REFLEKTÖRLÜ LASTİK

ve bunun city sport 20 30 40 50 aralarındaki fark nedir acaba?

bencede mtb almanız sizin için daha iyi,

konforlu oluri suruşu de rahattr. sadece biraz yorulabilirsnz lastiklerden dolayı, zamanla da aşarsınız onu.
ya da konfordan birazcık ödün vererek, sedona 331, salcano city sport modellerinden almayı düşünebilirsiniz. bir de iş le ev arası mesafe ne kadar o da önemli tabii,

@samet türk

Çift amortisörü zaten kesikle aklınızdan çıkarın siz şehirde sürüceksniz çift amortisörler ağır araziler , zorlu inişler içindir.

Şehirde sürerseniz gereksiz yere yorulmuş olursunuz.Gittiğiniz yolda hafif çukur,bozukluk vb. varsa ön amortisör konforunuzu arttırır.

Yol iyise zaten amortisöre gerek kalmaz.

Disk frende ıslak , çamurlu alanlarda avantaj sağlar. Şehir içi için v fren hem pratik hem ekonomiktir.

• Beğen
Tepkiler: ysufdran
@ysufdran
cevabın için teşekkür ederim günlük ortalama 25km yol gidicem yol genellikle asfalt azda olsa bozuk yollar var tabiki

tamam hocam sen , şehir bisikleti bak o zman. yol bozuk da olsa çok agır arazi değilse rahatça gider gelirsin.

@Emre GÜLEN

bilgilendirme için çok teşekkür ederim şuan en çok hoşuma giden salcano city sport 20 görünüm olarak. tabi konfor ve rahatlık açısından nasıldır bilemiyorum

@samet türk

Fren farkları (disk,v) ve vites farkları (21-24-27) vardır.

merida 20 v de düşünebilirsiniz

(link)

arkadaşlar salcano city sport 20 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir konfor ve uzun yol için nasıldır?

güncel arkadaşlar salcano sport city 20 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

city sport modellerini gönül rahatlığıyla alabilirsin.dağ biskleti şehir içi kullanımda gereksiz diye düşünüyorum zira kalın lastikleri uzun yolda yoruyor.şahir tur bisikletleri adı üzrinde tur içindir ince lastikler ve bisikletin şekli avantaj

Geri