A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 310 31 Ekim 2009 #1 bunun pesşin fiyatı 500tl cıvarında bu bisiklete değermi bende anladım artık çift süspansionlular çok ağır bana bir yardım etseniz
bunun pesşin fiyatı 500tl cıvarında bu bisiklete değermi bende anladım artık çift süspansionlular çok ağır bana bir yardım etseniz
S suzunkopru Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2008 Mesaj 2.203 Tepki 1.445 Şehir İstanbul-Fatih 31 Ekim 2009 #2 Öyle soruya böyle cevap, lütfen saçma saçma yazılar yazmayın. Sabah sabah insanın moralini de alt üst etmeyin. gÜsel bike hemn al, hEm hafff hemmm sağlammmmmmm hmde alimyon dur bu bike, çok hıslı gider, yokşta herksi geçersinhızdelisibirbike. Tepkiler: hız ve binRR
Öyle soruya böyle cevap, lütfen saçma saçma yazılar yazmayın. Sabah sabah insanın moralini de alt üst etmeyin. gÜsel bike hemn al, hEm hafff hemmm sağlammmmmmm hmde alimyon dur bu bike, çok hıslı gider, yokşta herksi geçersinhızdelisibirbike.
S suzunkopru Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2008 Mesaj 2.203 Tepki 1.445 Şehir İstanbul-Fatih 15 Haziran 2010 #3 2009 yılından beri senin bu saçma sorularına cevapmı vermişim. Alikutmu Trekmi yok Wapmı yeter yahu. Tepkiler: hız
binRR Forum Bağımlısı Kayıt 3 Mayıs 2010 Mesaj 1.982 Tepki 1.975 Şehir İstanbul 15 Haziran 2010 #4 Süleyman bey siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah İş stresi arasında başlığa takıldım bende, bakayım dedim iyikide bakmışım Fatih bey bisiklet konusunda da bir fikrim yok malesef Tepkiler: suzunkopru
Süleyman bey siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün inşallah İş stresi arasında başlığa takıldım bende, bakayım dedim iyikide bakmışım Fatih bey bisiklet konusunda da bir fikrim yok malesef