Scudo Sports

arka süspansiyon takilirmi

Emre Akkanat

Forum Demirbaşı
Tepki
323
Bisiklet
Merida
Arkadaslar merhaba normal bir mtb kadrosuna rock shox arka süspansiyon takılırmi veya mtb yi nasil downhill e daha uygun hale getirebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum....

Scudo
Hiç uğraşmayın, direk yeni kadro alın, elinizdeki parçaları ona takın.

Normal bir MTB'ye arka süspansiyonu nasil takmayi düsünüyorsun. Sence mantiken olabilirmi bir kadrona bak, biraz düsün. Otur önüne ve düsün, ben bunu takmak istesem nereye montaj edebilirm diye. Sonra düsünceni ve üretigin fikri buraya bir yaz.
Hardtail kadrosunu Downhille uygun bir sekile dönüstüremesin.

@ebubekir sözbir
Ebubekir, evet banada öyle geldi. 16 yasinda oldugu yaziyor ama????????????????

Merak ettigim icin bulamadigimdan yaziyorum.Troll olayini pek bilmiyorum.Yaklaşık 1 senedir bisiklete ilgim olduğundan gün geçtikçe daha çok merak ediyorum.Sorularima cevap bulmak icin arama kismina yaziyorum fakat çıkmıyor bu nedenle konu açıyorum başka bir amacim yokki

@Emre Akkanat

Sorularına cevap bulman içinse Mtb bölümüne girip onlıne olan birisine mesaj attığındad sanmıyorum ki kimse sana cevap vermesın.Ne arayıp da bulamadın bir yazsan da öğrensek :D Bak bide onun altında gelişmiş arama yap var. Aa yenı mı çıkmış o ? Her geçen gün neler ögreniyoruz :D

@Emre Akkanat

Tamam ozaman, simdi benim dediklerimi yap. Bak göreceksin soruna cevabi kendin bulacaksin. Sonra dedigim gibi buraya düsüncelerini ve fikrini yaz. Konu acmadan önce bir insan kendi biraz mantik üretmeli ve en son care hic bir fikri olmasa konu acmali ki bu konuya bir insan cok normal kendi fikir üretebilir.

@Emre Akkanat

Tamam da şimdi senin bisikletle internette bir tane fully karşılaştır aynı mı kadrolar? Adamlar süspansiyon için yer yapmış arka çatal ona entegre edilmiş sence bu kadroya o olur mu?

@Murat Cömez

Bana pek on altı gibi gelmedi abi :D Daha küçük bence Aynada yansıması var :D (link)

@ebubekir sözbir

Ben 16 yasindayken baska forumlarda kilavuzlar hazirliyordum, su nasil yapilir bu nasil yapilir diye...
Neyse o degil de, arkadasin konulara tek tek baktim. Cidden hepsi cok eglenceli :D

• Hahaha
Tepkiler: Berkaytopaktass
Geri