Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

Quatro16

Daimi Üye
Tepki
77
İsim
Alfa Romeo
Başlangıç
1963—64
Bisiklet
Salcano
Arka lamba alacağım ne önerirsiniz? Illumenox en iyisi midir fiyat/performans olarak sizce?

Sağ olun.

Scudo
Hafif küçük bir model alın gece kırmızı ışık iyi görünüyor..
Ön far olarak moon öneririm

Linkini verdiğim lambanın çok çok güçlü bir görünürlüğü var. Özellikle çakar halinde kullanırken gündüz bile oldukça uzaktan göz alabiliyor. Görünürlüğe önem veriyorsan şiddetle tavsiye ederim. Benden gören bir çok arkadaşım da aldı bu üründen.

(link)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
ilker beye katılıyorum aynı ürünü ben de kullanıyorum ama bir ekleme daha yaptım bilemiyorum siz de düşünür müsünüz...
(link) bu ürünü de kullanıyorum :D

illumenox ya da s-sun (sanırım ikisi de aynı led kullanıyor) öneririm. 40 TL civarında gayet kaliteliler. arkadaşım illumenox kullanıyordu turda, hava karardığında 600-700 m öteden fark edilebiliyordu. ben s-sun easy safe kullanıyorum o da, arkadaşlarımın söylediğine göre, epey uzaklardan bile fark edilebiliyormuş. yassı, pul piller kullanıyor iki modelde, bu yüzden ağır değiller ve oldukça verimli çalışıyor, uzun süre kullanılabiliyor.

@Halil Barış Çaldıran

Bu linkini verdiğiniz lambadan bende aldım çizgiler harika sadece 3 kalem pil 2-3 saat gidiyor sonra lazer sönüyor diğeride az aydınlatmaya başlıyor, bu küçük pillerin (kumanda pili (3 adet) yada aaa pil olarak geçiyor sanırsam) şarj aleti ve şarjlısı varsa bunu kullanmaya devam etmeyi düşünürüm

Şunu öneririm ben kullanıyorum oldukça kuvvetli bir ışığı var .gören çok memnun kalıyor (link)

(link)

bundan kullanıyorum. memnunum. iki adet alırsan birini kask lambası olarak da kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@Eren Can Güldalı
Cuberider bende de var, Decathlon'da 27 TL'ye satılıyor ama emin olun ilk mesajimda linkini verdiğim diger Decathlon lambası bunun yaninda cok çok güçlü. İkisi kiyaslanmaz bile.. Cuberider'in en güzel yani pili çok çok uzun gidiyor. Ben ikisini birlikte kullanıyorum.
Illumenox ise bir arkadasimda var gerçekten parlak Işığı var ama yukarıdaki lambalar kadar değil ve en kotu yani pili yuvarlak cr pillerden.

• Beğen
Skully modelleri şık ve kullanışlıdır. Kendi bisikletimde kullanıyorum, ayrıca eşim ve kardeşim de kullanıyor. Fotoğraflarda güçlü ışık vermiyor gibi görünüyor. Aldanmayın :) Yaklaşık 800m menzili var ;) Öneririm ;)

(link)

(link)
ben şundan aldım çok iyi ışık veriyor açık havada (sisli-yağmurlu vs olmayan) 100metre gösterir diyo

eğer pille falan uğraşmayım derseniz güneş enerjili olanları tavsiye ederim. ben aliexpressden 3 dolarlık birşey aldım, hem 20-30 tl lik ışıklar kadar iyi hemde hiç bitmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@celikeren

bu gercekten cok iyi
arkaya iki tane takiyorim
artci bile dayanamiyor arkamda durmaya :)
guzel bi ozellik
kelepcesi arkadaki herhenfgi geniislikteki bir borya tutunabiliyor

• Beğen
Tepkiler: celikeren
(link)

Ben de bunu dx.com'dan almıştım 6 dolara. Gelmesi 1 ay sürdü. Fakat performansı harika. Ateş eder gibi flaş çakıyor. Mükemmel.

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
Bugüne kadar 4 arka lamba değiştirdim. Şu an illumenox kullanıyorum. Sade şık ve başarılı çok memnunum

arkada dört farklı aydınlatma kullanıyorum.
iki tane kaska takılı (link)
bir tane klasik arka lamba bagaj demirine bağlı (link)
diğeri üstte linki verilen (link)
ve esas oğlan olarak emergency light olarak geçen çakarlar (link)
çakar diye bahsettiğim ışığı benim patrona Çin'de numune olarak vermişler (dikdörtgen olanın kırmızı renklisi) o da bana hediye etti, gerçek fiyatını bilmiyorum. 12v küçük akü ile ya da 9v pille çalışıyor ve diğer ikisi tabiri caizse bu çakarın yanında utanç içinde çalışıyor :)

önde ise kendi işyerimden aldığım police ps-65 var ki ben daha bu kadar iyisine denk gelmedim. yoldaki şoförlerden rahatsız ettiği için şikayet almışlığım bile var :) (link)

Hiç uğraşmaya, kafa karıştırmaya gerek yok. Alıntı yaptığım mesajdaki ürün kullanılabilecek en ideal ürün. Eğer bagaj yoksa, bu yeterli belki kaska bir tane daha olabilir. Bagaj varsa bir tane de kaliteli bir bagaj lambası alırsanız yolda görülmeme ihtimaliniz kalmaz.

Bunun dışında 10 tane lamba takmaya gerek yok.

@ilker akalınlı

@Özgür KK

İlanınızın adıyla ilgili bir video bulamadım, heralde kırmızı yanıyordur, en iyi özelliği usbden şarj edilebilir olmasıymış tabii pil dayanıklılığıda önemli bir etken

Emrah videoya gerek yok, pişman olmayacaksınız emin olun. Ciddi anlamda iyi bir lamba gerçekten.

• Beğen
Geri