Scudo Sports

arka aktarıcıyı söküp takma

kapluj

Daimi Üye
Tepki
152
İsim
Yusuf Mucur
Bisiklet
b'Twin
arka aktarıcımda paslanma olduğunu gördüm bi söküp temizleyip takayım dedim ama nasıl söktüğümü unuttum, bu aktarıcıyı geri nasıl toparlayabilirim?

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    204,7 KB · Okunma: 77
Scudo
Hocam iki makaranın da diş sayıları eşit 12 saydım sadece yapıları farklı, puzzle gibi deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
düz iki parça var vidalı, somun gibi onları takacak yer bulamadım hocam hep o iki parça fazla kalıyor
@Ceyhun Özkan

Belki işinize yarayabilir hocam bir bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: Heraklia ve kapluj
@Ceyhun Özkan buldum hocam videoda nerede olduğunu, cidden çok yardımcı oldu. çok teşekkür ederim.
sinir krizi geçirmek üzereydim :D

Bu kanalı takip etmenizi öneririm hocam adam çok yararlı videolar çekiyor, ne nasıl sökülür/takılır/bakımı nasıl yapılır tarzında.Halletmenize sevindim yardımcı olabildiysem ne güzel :) İyi akşamlar...

• Beğen
takip de ettim hocam şimdi, bisikleti söküp takmak kolay görünmüştü ama canıma okudu :D ilk günkü gibi tertemiz oldu ama bisiklet çok iyi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Çarkların içinde metal olanı rubleye yakın yani üste taktınız dimi?
İçi plastik olan altta durur yük binmez ona
Ama metal olan vites değişimi sağlar ve bütün yük onun üzerindedir...

@a.f.k. ikisinin de içindeki metal hocam, bi farkları yok sanırsam, o yüzden rastgele taktım.

Artık bir şeyi sökerken videoya alıyorum :D en son maşa da başıma geldi 1 gün araştırdım sırf doğru taktım mı diye :mad:

• Beğen
@PsyBeowulf aynısını ben de yapmıştım ama kafamı daha çok karıştırmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: PsyBeowulf
@kapluj

Hayır değil...
Sizin fotoda alyen takıma yakın olan üstteki makara içi plastik
Aktarıcı arka bacağına yakın olan fotoya göre aşağıda duran içi metal...
İçine taktığınız metal yüzüklerden bahsetmiyorum. O metal yüzüklerin girdiği yeri dikkatli inceleyin...
İşte o içi metal yataklı makarayı aktarıcıda üste takmanız gerekiyor... İçi plastik olan aşağıda duracak...

129239 dosyayı görüntüle

@a.f.k. çok sağ olun hocam, şimdi farkettim. yanlış takmışım cidden.

Geri