Scudo Sports

Arka aktarıcım kaza sonucu yamulmuş:(

farukbas77

Daimi Üye
Tepki
35
Arkadaşlar bisikletçiye gittim ayarı bozuldu felan dedim.Bisikletçi evet bozulmuş olabilir ama senin arka aktarıcın yamulmuş dedi.Sizce de öyle mi aşağıda fotoğrafları var şahsen bende yamulduğunu düşünüyorum.
Bu arada bisikletçiye bu aktarıcının orjinal fiyatı ne dedim 35-40 tl felan dedi acera almak istiyorum bende para biriktirip ama o 8 li rubleye uygun galiba.

http://e1209.hizliresim.com/11/4/cn0ur.jpg

http://f1209.hizliresim.com/11/4/cn0wc.jpg

Not:Şu anda 35 tl var.

Scudo
Evet vites bacağı yamuk gibi.

Düzeltilebilir, bu şekilde arkadan bakınca düz olacak şekilde elinizle düzeltin.

Bisikletçide öyle dedi ama kırılma ihtimali yüksek dedi.Bende riske girip elimdekinden de olmak istemedim.Ben de yeni bir arka aktarıcı almaya karar verdim.Sizce delta bisikletten acera'nın 35 tl'ye olan modelini alayım mı?

evet akratıcını değiştir.yoksa jantına takılır.(heryerde bunu söylüyorum belki sıkılmışsınızdır ama çok büyük derttir :D )

• Beğen
Tepkiler: gok
evet akratıcını değiştir.yoksa jantına takılır.(heryerde bunu söylüyorum belki sıkılmışsınızdır ama çok büyük derttir :D )

Arka aktarıcıyı yaptırmakla uğraşma deforme olmuş yamuk gözüküyor.Acera veya alivio aktarıcı alabilirsin.Arka aktarıcı koruyucular var.Tavsiye ederim.Eski aktarıcıyıda yedek parça yapabilirsin.Makara vs. (link) (link) bu aktarıcılar iyidir.

Arkadaşlar bu yazı bir atlatayım önümüzde ki yaz alacağım aktarıcıyı çünkü kışın kaldıracağım bisikletimi önümüzde ki yaza doğru anca sürmeye başlarım bisikletimi:(

evet yamulmuş ama kadro kulağındaki vites kutusunun somununa alyan anahtarı sokup yukarı doğru esneterek düzeltilebilir gibi görünüyor, bu durumda kadro kulağı biraz dışarı doğru meyil alacaktır belkide ama vites ayarı yapıldıktan sonra sorunsuz vites değiştirilebilir, kadro kulağı çok yumuşak bir malzemedir kıracak şekilde değilde esneterek hareket edilmeli.

Geri