Scudo Sports

Arazi sürüşü yapmak isteyen arkadaşlar

nevzatsercanoktay

Daimi Üye
Tepki
196
İsim
Nevzat Sercan OKTAY
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bugün forumdan da bir arkadaşın tavsiyesiyle İzmit'teki Cephanelik Mesire Alanı'na gittim şöyle bir bakmaya. Arazi sürüşü için küçük bir parkur tadında güzel bir yer. Benim uzun zamandır arayışı içinde olduğum tarzda bir yer. Bayağı da yakınımdaymış fakat haberim yoktu açıkçası. Kocaeli'de yaşayan veya Kocaeli'ye yolu düşen arkadaşlar için uygun olabileceğini düşündüm paylaşmak istedim. Fotoğraflarını da çektim.

Tabii maalesef pazar günü olduğu için mangalcılar istila etmiş. Sabah sürüşü daha sakin ve havadar olabilir.

(Dik fotoğraflar yatay çıkmış yöneticiler düzeltirse iyi olur ben beceremedim.)IMG_3748.JPG

IMG_3740.JPG
IMG_3741.JPG

IMG_3744.JPG IMG_3746.JPG IMG_3747.JPG

Scudo
Çenedağ mesire alanı da aynı şekilde bi yer,ismetpaşa stadı'nın yukarısında çınarlıdere var orası da asfalt ağaçlar arasında ilerliyor gayet güzel bi yer

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Bir düzeltme: Ghost markası akülü ve elektrik motoru destekli olanlara "hibrit" terimi kullanıyor. (E-hibrit)
Teru serisi ise elektriklilerin MTB sidir. Bir de Andasol serisi var. Bu ise daha ince lastikli şehir/tur tipi ve elektrik destekli olan modellerdir.

@0rjinal bu bisikletinde fiyat bazında maşallahı var 4000€ iyi para. Denizli'de tesadüf üzeri birisiyle karşılaştım hub motor kullanmış. Motor, yazılımı, sürücüleri ve hub motor dahil bisiklet dahil 8 bin liraya mal etmiş.
el yapımı elektrikli.jpg

@MakRo, Marka Surly mi ?

Neden hub motor taktırmış ki..!

Ghost marka pisiklet alsaymış daha iyiymiş :)

Aynen Hocam.

Ghost Andasol 5 zaten 2600 Eur. O da 8000 TL yapar.

Bu kadar uğraşmaya ve toplama birşey yerine orijinal ürün almak daha iyi.:)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@0rjinal @anti panik Kendisi elektrik-elektronik mühendisiymiş. "Yıllardır bisikletle uğraşıyorum artık yaşla birlikte bel ağrısı v.s arttığına kendim uğraşıp yapmak istedim" dedi bizde.
Dediğiniz gibi alınabilirdi sıfır hiç uğraşmadan da bu hastalık çok acayip model araçlarla uğraşan arkadaşım var örneğin 2000 liraya alacağı aracı kendi uğraşıp 3-4000 ne mal ediyor onun hesap :)

İstanbula gelirseniz sizi belgrad ormanında kendi parkurlarımda misafir etmek isterim :)

@nevzatsercanoktay merhaba hocam konunuzu daha yeni görüyorum yukardaki stadın orda parkur var orayada girin geçen sene yarış yapıldı orda uluslararası belki şimdi otlar kapatmıştır parkuru bende 1 seneden beri gitmiyorum
bir diğer parkurda çenesuyunda bulunan çınarlıdere mesire alanının bittiği noktada başlıyor 2.5 km olması gerekli yolun sonundan toprak yol tırmanış başlıyor yaklaşık 7 km kadar umuttepe kent ormanına bağlanıyor yol sonu %8 eğimli 1.5 km kadar tavsiyemdir antreman ve bol oksijen açısından harika bir rota :)

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Arkadaşlar 1000-1200 TL arası mtb önerilerinizi alabilirmiyim. Sıfır olması tercihimdir. 1.85 boy 75 kiloyum.

@Calypsso
en sevdiğim konuya giriş şekli. tebrik ediyorum.:harika::harika::harika:

@_murdoch_
:D
@Calypsso
Konu açmalısın cevap almak için.Buradan gelecek Yardımlar bir yere kadar.

@Melih Çolak O parkuru kaç kez aradım fakat bulamadım. Ya kapanmış yada ben bulamadım. Bu arada askerliğin bitmiş, hayırlı olsun hocam. :)

@Kerryn eyvallah sağol bitti sonunda :) büyük ihtimal otlar kapladı parkuru zati o kadar iyi değil imkan olsa kent ormanında parkur yapıcan orası daha iyi

Geri