Scudo Sports

Araştırdım ve Size Danışıyorum

baltazar11

Aktif Üye
Tepki
19
İlk önce öğredin mi 300 ila 450 arasında bir fiyat vererek bianchi alınmaz... yani ağırlıkdan dolayı... neyse

sonra karar verdim

kron xc500, sedona scud, sedona borla... arkadaşlar sizden şimdi tavsiyem bana(özellikle eskişehirli arkadaşlardan, çünkü kütahyada oturuyorum) bunlardan hangisini almam yönündeki tavsiyeniz olacak.. ikincisi bunları eskişehirden nereden alabilirim...
şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.. böyle bir site kurarak da bize bilmeyenlere yardımınız dokunduğu için..

Scudo
oncelikle merhaba kron xc500 yerine 2 sedona daha iyi bir secim olur gibi geliyor(satıcıya gittiginizde 2sinide inceleyin hangisi daha hos geliyorsa onu alın ) fakat madem 450 verebiliyorsunuz biraz daha artırıp sedona sd 771 alın derim(yanlıs hatırlamıyorsam 530 tl civarıydı)

çok teşekkür ederim arkadaşlar..

yarın eskişehir akın bisiklete gideceğim ve oradan sedona borla ya da sd 711 alabilirim... umarım iyi olur...tavsiyelerinizi bekliyorum

Akın bisiklete gidebilirsin zaten istediğin bisikleti başka satan yer yok :D Murat abi sana yardımcı olucaktır bisikleti seçmende...istersen yardımcı olabilirim özelden msj atabilirsin iyi forumlar;)

Geri