Scudo Sports

İptal Edildi aranıyor - Fren kolu

MertDokur

Daimi Üye
Tepki
191
kadrodan vitesli bisikletlerde kullanılan sadece fren yapmaya yarayan fren kollarından arıyorum. eski veya yeni farketmez durumu iyi olduğu sürece. lütfen ağırlık ve model belirtip resim ekleyiniz teşekkürler.

Scudo
Çok güzel bunlar mustafa bey, nerden elinize geçti merak ettim. Almayı düşünüyorum ancak bir sorun var. Kol rengi diğer renklerle çok uyumsuz bu yüzden boyanması gerekiyor, ama bir yandan da böyle güzel bir parçanın orjinalliğini bozmak istemiyorum. Klasik parçalar konusunda çok bilgili ve ilgili olduğunuzu biliyorum bu yüzden sizin fikrinizi öğrenmek istedim.

Teşekkürler

Bu model hangisidir acaba? Super prestige'e benzettim ama onda kolun üst kısmında dikey olarak modolo yazıyordu...

@MertDokur

Bunları San Franciscoda American Cyclery ' den almıştım (1998).
Bu dükkandan aldığım diğer otantik veya yarı otantik klasik komponentlerden biri.

Bunlar Modolo prestige değil. " Modolo professional" in replikaları. Yine bir zaman modolo tarafından yapıldı ve artık devamı yok. Ben aldığımda temiz bir
60$ ödemiştim.
Bu gördüklerin altın-bakır renk eloksal ve gum rubber renk elcik'tir.
Ben senin yerinde olsam kol rengini değiştirmeyi düşünmem çünkü bu parçaların en büyük özelliği bu renkte "limited" üretilmiş olmasıdır.
Meraklı olduğun için sana öneriyorum.

Fakat yinede altın renk eloksalı değiştirmek istersen sana bir tiyo verebilirim.:)
Hemde çok basit...

Bu modolo'ları bu siteden görebilirsin:
(link)

verdiğiniz linkte renkler çok daha güzel çıkmış -ki sanırım o fotoğraf gerçek renkleri daha iyi yansıtıyor.
Ah acaba bisikleti altın/siyah mı yapsam? :)

kusura bakmayın ilk kez bisiklet topluyorum, kronik bir kararsızlık yaşamaktayım. herhalde bu hissi hatırlıyorsunuzdur sizde

Geri