Korhan A.
Üye
- Tepki
- 15
- Bisiklet
- KTM
Pazar günü gece Bursa Güzelyalı mevkiinde bayır aşağı inerken yan yoldan beni hiç kale almayarak yola çıkan araç, ben kendimi kurtarmak için sol şeride doğru hamle yaptığım sırada arka tekerime çarparak düşmeme sebebiyet verdi. Hızım 40 civarlarında idi yerde 5 metre kadar sürüklendim. Neyse ki ters yönden gelen araç olayın gidişatını gördü ve fren yaparak durdu yoksa altında kalacaktım. Kazadan hemen sonra bir hışımla kalkıp sürücünün yanına gittim adamın eşi yan koltukta ve arka koltukta da çocukları vardı. Arabasını ileride kenara çekti. Ve polis çağırmamamı istedi, ağzı kokuyordu alkollü oldugu belliydi, sol kolumda sürtünmeden dolayı olusan kanamalar ve sol ayak bileğimde siddetli bir ağrı vardı. Olay yerine polis geldi ve adam arabayı eşim kullanıyordu felan dedi, karısını da oturtmuş hemencecik direksiyon koltuğuna. Neyse ki bana çarpmamak için duran araç bana sahitlik yaptı. Hastaneye gittik film çekildi, göz ucu ile söyle bi inceleyen doktor bişeyin yok dedi. Şu an sol ayağımın üzerine basamıyorum. Adamın alkol limiti ise yasal sınırlar içerisindeymiş. Neyse ardından karakola gidip ifade verdim, şikayetçi oldum. İnceleyebildiğim kadarı ile bisikletin arka arttırıcı ve jantı hasar gördü. (Sedona 321 via) Arabanın ön tamponu ise yerinden çıkmış, boyası dökülmüştü
Kaza raporu ardından bisikleti tamir edebileceğim ve faturalarını karşı tarafın sigorta şirketinin ödeyeceği söylendi. Nasıl olacak pek anlamadım. Bundan sonra nasıl bir tutum izlemeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.
Kaza raporu ardından bisikleti tamir edebileceğim ve faturalarını karşı tarafın sigorta şirketinin ödeyeceği söylendi. Nasıl olacak pek anlamadım. Bundan sonra nasıl bir tutum izlemeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.