Scudo Sports

Antrenmansızlık

I

ikart

Silinmiş hesap
Herkese merhaba. Ispartada kendi çapında bisiklet sporcusuyum. Bazen gerek sınavlar gerek diğer nedenlerden dolayı bisiklet sporundan uzak kalıyorum.Bu bazen 1 gün bazen 1 ayı buluyor. Acaba 1 aylık antrenmanlı bir sporcunun pazar gününden sonra 1 ay bisiklet sürmiceğini düşünürsek.Oluşacak sorunları gün gün yazabilirmisiniz ? Teşekkürler. :D

Scudo
3 gün içerisinde - 500 km geriye düşersin gerisini sen düşün.Baya bir zor olur senin için.

kaslarında ağrılar oluşur uzun süre kaslar çalışmadıgı için sende yüklenince adeleler zorlanır ve bacakların et dövüğü olur ağrısı 3-4 günü bulur geçmesi

ben de oss nedenıyle baya sure duzenlı olarak suremedım. tekrar basladıgım da ılk körleşen bolgemın cıgerler oldugunu fark ettım. kaslarım yorulmadan cıgerlerım ıflas edıyordu. bır sonrakı gerılemeyse kollarımda oldu. (bunu hala duzeltemedım). bugunku surusumde bacaklarım degıl de kollarım yoruldugu ıcın eve donmek zorunda kaldım.

benım onerımse ara verdıkten sonra kendınızı bısıklete hazırlayıp oyle baslamanız. aksı takdır de bısıkletten soguyabılırsınız. hep yapmayı planladım ama hala kısmet olmadı :). mesela ben bunun ıcın kosu (cıgerler ıcın), şınav ve barfıx calısmayı dusunuyorum

sorunuzun tam karsılıgı degıl ama ben bu kadar yardımcı olabılecegım

@by tasiyici

3-4 gunluk bı agrı ıcın sanırım baya yuklenmek gerek. ben sakın sakın basladım ıcın ben de pek de boyle bısey olmadı:)

Geri