Scudo Sports

Antreman Yarisi ( 2 )

Pazar günü anlını karışladığımda anlarsın düzelip düzelmediğini...

Scudo
arkadaşlar bende pazar günkü yarışlara geliyorum hemde yenilenmiş bisikletimle full deore27 ama lastiklerim hard traill xc sorun cıkarmaz inşallah birde ben arabayla gelicem adresi bilen birisiyle gitmek iyi olur bana yol arkadşı lazım iki kişilik yer var isteyen arkadaşlar benimle irtibata gecebilir 05556361992 0536 4928372 02165721046 iş

lastikleri çok dert etmeyin. çok sert bir parkur değil. gevşek zemin hemen hemen hiç yok. zaten bu çamurda gevşek zemin kalmaz ya. :) azıcık dişi olan bir lastik hele dişleri birbirinden ayrık duruyorsa bu arazide çok sorun çıkarmaz. 1. liğe oynamıyorsanız tabii. ;) ben geçen seferkinde eski Notos XC lerimle gayet iyi yol tutuşu yakalamıştım. lastik problemi olacağını zannetmem yani.

maltepede oturuyorum yalnız gitmek sıkıcı olur ve araba derken kamyonet demeyi unuttum hyunda starex acık kasa kamyonet brandasıda var

umarım sorun cıkarmaz arkadaşım ama cok güzel duruyor test ettim mükkemmel bir lastik

daha ömce giden arkadaşlar varsa yanıma almam gereken olmassa olmaz malzemeler hakkında bilgi alabilirmiyim

msn'iniz varsa yardımcı olabilirim. resmimin altındaki küçük adama tıklayınız.

öyle gözüküyor kı parkur sert olacak hava soguk ve kuru hızlı bir yarıs olabılır yagıs olmassa yarına kadar dikkatli olmak lazım

parkuru nerden biliosun tayfurum....
yusuf daha bugün çıkarcak parkuru....
biz 8.30 kızıltoprak kaçkarın önünden hareket etcez isteyen gelebilir...

napmışın olm sen...
lastikleri inikti ama genede test ettim...

ya parkur derken civardan bahsediyorum canım. yoksa parkuru tabii ki bilmiyorum. ama etraftaki toprak yapısı yerşekilleri az çok belli.

yarıştık geldik. 4 tur attım. bütün forum oradaydı. çok yorgunum fazla bişey diyemiyorum. sonra etraflıca yorum yaparız. :D

Bence geçen seferkine göre çok daha keyifli bir yarıştı. Sanırım daha fazla sponsor desteği bulmuşlar. Organizasyona Atilla Bisiklet Kliniği ve Bike & Outdoor da dahil olunca daha güçlü bir ekip, daha keyifli bir organizasyon çıkmış ortaya. Geçen seferki sürekli çay servisinin yanında (self servis tabi :D) bu sefer poaça ve yarış ardından sucuk/ekmek partisi kesinlikle ilaç gibi geldi :D. Tabi bu sefer işin ucunda ödül olması da bambaşka bir motivasyon. Emeği geçenlerin ellerine sağlık ne diyeyim...

Arkadaşlar her zamanki gibi fotoğraflarımız (link) adresinde ;)

Sonuç Ne Tayfur parayı kaptınmı ? Yoksa başkalarınamı bırtaktın ?
Ben senden ümitliydim be aslanım ...

Duygun sende Tabela yapmadıysan oha derim yani ....
Senin bisikletine ayar yapan Serkanın kulağına üfleyim söyle ona ıhhhh ....

parayı istemezük, maksat yarışmak olsun. :D

Geri