Scudo Sports

Anti Patlak Bandı

keremcicek

Üye
Tepki
3
İsim
KEREM
Bisiklet
Salcano
Merhaba bike-components den lastik siparişi verirken bu anti patlak bandından da aldım. Lastikleri takmadan önce bunları uygulayıp uygulama ma konusunda kararsız kaldım. Sizlerden bu ürünlerden kullanan var ise yorum almak isterim.
https://www.bike-components.de/en/Proline/Anti-Platt-Pannenschutzband-p2209/
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160820/e2bab6dab5c4aa48c432555b36e302a9.jpg

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bunlar iç lastikle dış lastik arasına nasıl takılacak ki ?

Bant şeklinde dış lastiğin iç tarafına uygulanıyor

bu jant ile iç lastik arasındaki bant olmasın pek bir bilgim yok ama ?

Ben yol bisikletimde bu tarz bir ürün kullandım ama hiç memnun kalmadım. Çünkü lastiği bıçak gibi kesip, kendisi patlatmıştı.

Buna benzer ekleme/aparat işlemleri bisiklet sürmenin keyfini azaltır. Lastiği koruyalım derken, antreman/tur bir süre sonra eziyete dönüşür. Bu lastik; Continental Ride Tour yaklaşık 600-700 gram civarı ağırlığı var. Zaten lastiğin kendisinde patlak önleme katmanı belli oranda/kalınlıkta mevcut. (+Puncture Protection: Extra Puncture Belt Breaker).

Şimdi Anti-Platt ekle ve iç lastik ekle, Elde var 1KG!. Ee ne yapıyoruz???
anti-platt.jpg
Bu Anti-Platt tarzı eklentiler işe yarıyor mu? Çok ekstra sorunlu arazide evet... Fakat dış/iç lastige orantı ekseni kaydığında, bu sefer iç lastiği kendisi yıpratıyor. Eğer sürekli alt bölümdeki gibi bir arazi de antreman/tur yapıyorsan, ihtiyaç olabilir. Yoksa gereksiz.
arazi-ninja.jpg

Bu çirkin arkadaş arazi dememiş yol ile dalmış. Lastik patlarsa... patlıyacaktır zaten!
arazi-yol.jpg

• Beğen
Tepkiler: keremcicek
Merhaba arkadaşlar, ben yazın başında slime şerit lastik koruyucu bant aldım. Gayet memnunum. 3 aydır patlamıyor(zaten 3 ay önce aldım). Bu malzemeyi kullanmadan önce her 2 günde lastik patlardı.

bunlarla uğraşıp 50-60 lira vereceğinize 170 liraya çifti schwalbe durano plus alın :)

Konu ile ilgili cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar

@keremcicek ben zefal olanı taktim ve sorun yaşamadım. Dış lastiğin içine guzelce olcup yerleştirin fazlasını makasla yuvarlayarak kesin (koseli olmasın) daha sonra iki uctaki kısımları (kestiginiz kenarlarını) iç lastiği cizip patlatmamasi için cakmakla yakip duzeltin.
Bunlar olursa sorun yasamadan kullanirsiniz... öyle bazılarinin dedigi gibi ağırlık vs de yapmiyor bant toplasan 100 gr. değil zaten

Kolaylığı için iç lastiği hafifce sisirseniz çok kolay takarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: keremcicek
Geri