Scudo Sports

Antalyadan Merida Flx team ve Specialized Epic carbon

TheCarpediem07

Forum Bağımlısı
Tepki
505
Selamlar Antalyadan Merida flx team carbon ve Specialized epic carbon buyrun iyi seyirler:)
(link)
(link)
Gökhan abi ve merida flx team
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Iste yan yana dururken:)
(link)
Not:Fotograflar aksam ve aniden telefonla cekildigi icin cok net degiller.

Scudo
2'side birbirinden güzel bisikletler.Ama Epic'e o lastikleri yakıştırmadım.Kullanılmaz demiyorum tabii ki de Epic'e gider. Ama dağ canavarı olarak kullanmak dururken...
güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
ikiside birbirinden güzel zaten bu fotolar çekilirken bende bu güzelliklere şahit oldum :D

Bisikletlere zaten lafım yok... Ama Gökhan'da pek karizma çıkmış :)

@matrixod

lastikler konusunda haklısınız ama geçici olarak takılmıştır. :)
ayrıca ben o bisikleti dağda kullanmaya bile kıyamam :D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
ALLAH kaza bela vermesin.Daha iyileri herkeze olsun.Tşk ler paylaşımınız için.İyi forumlar..

Evet tavanda asılı kadro xc 4000.Kimin o size mi ait?Bu arada bisikletler çok başarılı.Nevzat abi sanırım Spec senin.Aynakolu almışsın almışken epic carbonuda mı aradan çıkardın :D

@evoluzi0ne

evet xc4000 bu arada neco merida kimin?

Sagolun bu bisikletlerin fotograflarini cekmem icin izin veren gökhan abime ve iskender abime cok tesekkür ederim.Semican merida Iskender abinin:)

@hash07

Hah şimdi oldu.Yüreğime suserpildi. Bi an için Epic Carbon zayi oldu diye düşündüm :D

O şipi o lastiklerle öyle bir araziye girerkiii aklınız hayaliniz durur :) Yeterki sağlam bi sürücü olsun ;)

Bisikletinizi güle güle kullanın. O bisiklet yeri geldiğinde sizi üzmeden asfaltta akıp gider, yeri geldiğinde tam bir arazi canavarı kesilir :)) Bizim gibi iç çekenler içinde bol bol binin bisikletinize :)

İyi günlerde kullanın ;)

@bisikletcanavari

Selamlar bisikletin sahibi malesef ben degilim sahiplerinin izinleriyle fotograflari sizlerle paylasmak istedim.Bu arada 2 bisikletin sahibi de gercekten iyi sürücüler ve hakkini veriyorlar.Iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
Herşey güzelmiş de o Merida'ya gidip mekanik disk fren koymak kimin aklına geldi. :)

• Beğen
Tepkiler: sprint
@Önder Tarım

Merhaba asil frenleri daha gelmedi gelsin öyle cekersin dediler fakat kim dayanir ki böyle güzellige dayanamadim cektim ve koydum

Geri