Scudo Sports

Antalya'da feci kaza

timurdigital

Daimi Üye
Tepki
464
Bisiklet
Merida
Antalya'da gece saat 01:00 da meydana gelen kazada bir polis şehit oldu, iki bisikletli ağır yaralandı.

haberin ayrıntıları (link) ve (link)

polisimize Allah'dan rahmet, bisikletli arkadaşlara acil şifalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Enes ÇALDIR
Scudo
O alkollüyü...

Yazacaklarımı forum kaldırmaz. Çok üzüldüm. Ne suçu vardı o polisin ailesinin yakınlarının ne suçu var. Bi o.ç. alkol alıp kaza yaptı diye. Yazık ya. Bi hiç uğruna resmen.

Çok üzücü:( Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır:( yaralılarada acil şifalar dilerim:(
Nedense araç kullanma işini kimse ciddiye almıyor bu memlekette, halbuki seyir sırasında cep telefonuyla konuşurken, ölebilir yada birisini öldürebilirsiniz:( o anda bu riski göze alacak ne konuşuluyor çok merak ediyorum:mad: durum böyleyken birde alkollü araç kullanmayı anlamak mümkün değil, antalyada en uzak yere taxi kaç lira yazarki, değermi bütün bunları yaşamaya vede yaşatmaya:(
Polislerinde kendi güvenlikleri açısından kemer takmaları lazım, hiçbiri kullanmıyor:( kendi kullandığın arabanın altında kalmak ne demek:(

@Şevket Şahin

Kastettiğiniz alkollü araç kullanmaksa, tüm kalbimle katılıyorum size, ama eziklik, özgüven sorunu gibi tespitlerinizin konuyla bir alakası olmadığını düşünüyorum:)

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Yalçın Soylu ya Allahtan rahmet,
Yaralanan arkadaşlarımıza en kısa zaman da acil şifalar diliyorum.

Geri