E endrin Üye Kayıt 25 Ekim 2007 Mesaj 2 Tepki 1 Şehir antalya 29 Ekim 2007 #1 selamlar ben antalya'da adam gibi bisiklet alınacak yer arıyorum. bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler
selamlar ben antalya'da adam gibi bisiklet alınacak yer arıyorum. bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 311 29 Ekim 2007 #2 en yakın yer muğla-fethiyede Delta Bisiklet var zamanın olduğunda gidip görebilirsin modelleri olmazsa siteden alışveriş yapıp kapına kadar getirtebilirsin tabii kargo ücretini sn ödeyacaksin.bna kalırsa hem gidip dene hmde kargoya para verme...
en yakın yer muğla-fethiyede Delta Bisiklet var zamanın olduğunda gidip görebilirsin modelleri olmazsa siteden alışveriş yapıp kapına kadar getirtebilirsin tabii kargo ücretini sn ödeyacaksin.bna kalırsa hem gidip dene hmde kargoya para verme...
B bhdr48 Üye Kayıt 24 Mart 2008 Mesaj 38 Tepki 5 Şehir muğla/dalaman 29 Mart 2008 #3 ben dalamanda otuyorum muğla merkez de fethiyede gayet guzel bısıkletcıler var tavsıye ederım