Aynen +1 değil +100 hak veriyorum zorlayacaksın kendini megarangeye takacaksın arada bırakmayayım diye çapraz gide gide suyunu içeceksin tepeye çıktığında soluk soluğa kalacaksın ama birde saldınmı kendini aşağı rüzgar çarpacak yüzünece soğutacak terini..
Teleferiğin Alt istasyonuna 726 metrelik rakımı bisiklet ile tırmandık ondan sonraki zirveye kadar olan kısmı bisiklet ile tırmanabilecek bir babayiğide bisikletimi hediye edecem ^^
Keyifli bir inis olmus ve paylastiginiz icin tesekkurler
@chn krmz
Benimde hep indigim bir yer var isle ev arasinda yakin diye aralarda takildigim. Yavas yavas kaydira hoplaya iniyorum toplasan 5-6 dk. suruyo
Olamadi ki bi gopro kaydedeyim
Murat bey , aslında 3000 metreye de çıkılır 5000 metreye de, ama bu noktada yolun nasıl olduğu önemli. Uğur bey böyle konuştuğuna göre yol hakkaten zordur. Yoksa ben de size bizim bu tarafta 500 metre yükseklikte bir yol göstereyim, o yolu da bisiklet üzerinde durmadan çıkan kişiye bende bisikletimi hediye ediyorum )
Zirveye çıkan asfalt bir yol yok ama 1600 metreye kadar çıkış yapabilirsiziniz sonrasındaki o 700 - 800 metre çıkılabilecek kadar tutuş sağlayan bir zemin mevcut değil