A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 10 Mayıs 2009 #1 antalyada dağ bisikleti sporu yapanlar ve yarışlara katılanlar bilgilerimizi tecrübelerimizi düşüncelerimizi burada paylaşalım.
antalyada dağ bisikleti sporu yapanlar ve yarışlara katılanlar bilgilerimizi tecrübelerimizi düşüncelerimizi burada paylaşalım.
O omer yildiz Forum Demirbaşı Kayıt 16 Aralık 2008 Mesaj 510 Tepki 15 Şehir antalya 26 Haziran 2009 #2 Tamam da Yoların Zebanisi adını gorunce biraz urktum.Biz trafik terorunden bıktıkta.Zebani? Hemde yollarda,kusura bakmayın beni saymayın.
Tamam da Yoların Zebanisi adını gorunce biraz urktum.Biz trafik terorunden bıktıkta.Zebani? Hemde yollarda,kusura bakmayın beni saymayın.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 27 Haziran 2009 #3 Tamam da Yoların Zebanisi adını gorunce biraz urktum.Biz trafik terorunden bıktıkta.Zebani? Hemde yollarda,kusura bakmayın beni saymayın.kusura bakmıyoruz merak etme,seni sayan yok zaten.
Tamam da Yoların Zebanisi adını gorunce biraz urktum.Biz trafik terorunden bıktıkta.Zebani? Hemde yollarda,kusura bakmayın beni saymayın.kusura bakmıyoruz merak etme,seni sayan yok zaten.