Scudo Sports

Antalya Konyaaltı Hurma mevkii akşam turu!

hakacoco

Üye
Tepki
25
İsim
hakan onay
Bisiklet
Carraro
Herkese selam, Havaların ısınmasıyla birlikte akşam iş sonrası bisiklete biniyorum, standart birkaç gün belirleyip akşam saat 21:30 gibi bi tur oluşturalım istiyorum, hem grup olarak daha güvenli, pozitif ve disiplinli olacağını düşünüyorum. Katılmak isteyenlerle buradan haberleşip ilk buluşmamızın gün ve saatini belirlemek isterim! Var mısınız arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Scudo
@hakacoco Merhaba, orada olup beraber pedallamayı çok isterim.Liman 3.caddede evim var ama sadece yazın 3-5 gün geliyorum oraya.Feslikan tarafına, Geyik bayırına çok güzel güzergahlar var.Size iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: M.J. ve hakacoco
Merhaba. Ben varım.
Konyaaltı, bütün Antalya fark etmez. Şöyle bir bisikletforum buluşması yapalım:harika:

• Beğen
Tepkiler: M.J. ve hakacoco
haydi biraz daha katılım ile daha kalabalık olursak süper olucak, ilk buluşmayı pazar akşamı için ayarlayabiliriz diye düşünüyorum?

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Her seferinde katılamayacak olsam da , organizasyonu sürekli hale getirirseniz mutlaka ara sıra da olsa aranızda olurum.

• Beğen
Tepkiler: hakacoco ve M.J.
Neden olmasın, süper olur. Ancak pazar gün Konyaaltı belediyesinin etkinliği var. Akşamı biraz yorucu olabilir, etkinliğe katılacaklar için.

• Beğen
Tepkiler: hakacoco ve M.J.
BENİ DE YAZIN.

@Onur Alp İNAN Konyaaltı belediyesinin etkinliği ney di ki ? haberim olmadı hiç?

Tamam buldum:
(link)

Merhaba, pazar günü akşam ilk buluşmamız tanışma amaçlı olur, kısa bir tur yapar sohbet ederiz. Bir sonraki programı kararlaştırır buradan duyururuz.

Arkadaşlar pazar akşamı için saat 20:00 de ATM lerin önünde buluşup hareket edebiliriz, Bende siyah-kırmızı carraro bisiklet olucak , ışıklarımdan beni tanırsınız zaten yarın görüşmek üzere, iyi akşamlar!

Ben söz veremiyorum arkadaşlar yarın için. Yarın sabah akşama kadar bir tur planım var.

bu arada yarın sabahki konyaaltı belediyesi turuna katılacak varmı arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: hakacoco
@serdar k yarınki tura sabahtan malesef katılmicam, ama bi değişiklik olursa buradan yazarım

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Arkadaşlar yağmur başlıyor :( bugünki programı yarına erteleyelim,

Saat 20:00'den beri bekledim durdum.
Organizasyonu düzenleyen dahil kimse gelmedi.
Şimdiyse saat 18.54'te atılmış ''yağmur başlıyor, yarına erteleyelim'' yazısını görüyorum...
Arkadaş Hurma'da ne yağmur yağdığı var, ne de yağacağı. Google amcadaki hava durumu da bunu söylüyor...

Aklıma Mehmet Akif'in bir anısı geldi. Bunu aktaran bizzat arkadaşıdır. Akif bir arkadaşıyla buluşmak için sözleşir. Sözleştikleri yerde ve saatte beklemeye başlar. O zamanlar cep telefonu falan yok tabi. www denen şey henüz CERN üniversitesinde bulunmamış. Saatler saatler sonra arkadaşı oradan tesadüfen geçerken ıslanmış vaziyette Akif'i görür ve hemen yanına gider.
- Yahu kusura bakma der. Ben randevulaştığımızı unutmuştum, sonradan aklıma geldiğinde de yağmur yağacağı için vaz geçtim.
Akif'in sözü ise şudur:
- Ben de başına bir şey geldi ondan geciktin sanmıştım.
Arkadaşım sözüne güvenemeyeceğim biriyle arkadaşlık yapamam. Hoşça kal

@hakacoco Sizinle bundan sonra herhangi bir buluşmaya katılamayacağım. Hoşçakalın.

@MehmetAliB. merhaba, dün mesajı attığım saat itibarıyla yağmur çiseliyordu ve hava kapalı olacağı için riske atmamak adına bu msjı yazdım! iletişimde hata oldu ise kusuruma bakmayın, saat 20:00 de yağmur yağmıyordu, tekrar mesaj atıp buluşalım diyemedim, anlık olarak takibi zor olduğu için, tekrar bu aksaklıktan dolayı şahsım adına özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Bsikleti yeni sattık hele bi yenisi alalım

Geri