Scudo Sports

Antalya-29 Nisan 2007 Ekşil Göleti Gezimiz

Cevap yazan,
Ersinseyda, Mehmet_svm, Tuğrul, Serkan Taşdelen, Boreas, Lütfü Çolak, Mavic, swunk, attelei, Her, eYa, unlu, Ercan Bayram, cobike, opelcalibra, zazoo, k.tecimen, zzyzx'e çok teşekkür ediyorum.

Tuğrul'un dediği gibi resimlerin çoğunu eşim çekiyor. Ama o çalıştığı için resimleri foruma atmak için uğraşacak vakti olmadığından, ben atıyorum. Ama bende bayağı bir uğraş veriyorum, resimleri upload yapabilmek için.:D

Yazı ve resimleri ile , pazar gezimize katılan arkadaşlarada burdan çok teşekkür ediyorum. Biz varsak Kasabasına inip sizleri beklerken, geride kalanların bu kadar çok lastik patlattıklarından haberimiz yoktu. Hakikaten bu gezide lastik patlatma rekoru kırmışız.

Bu Ekşili gölet gezimizi ilk fırsatta bir daha yapalım. Yağmur yağmasından dolayı biz göl çevresinde çamurdan korktuğumuzdan, tur atmadık. Buraya ilk fırsatta bir daha gidelim.
Ama Ercan ' ın dediği gibi en fazla 2 gruba bölünerek gidelim ön, grup ve arka grup diye.
Bu pazarda kısmetse konuştuğumuz gibi Belek deniz kenarı ve orman içine gidiyoruz.

Görüşmek üzere, sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Scudo
Ender abicim merhaba,

Yaşanan tün aksiliklere rağmen çok güzel bir gezi yapmışsınız:) Böyle güzel bir grubun neşesini kim kaçırabilirki?:D İlk köye çıkarken önüne köpek çıkan arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi lütfen iletiniz:( Kask'ın önemi bir kez daha bu olayla ispanlanmış oldu.

Yağmur altındada bisiklet binmek çok zevkli oluyor.Cumartesi günü tek başıma yaptığım gezide bende yağmura yakalandım Tam 33 km yağmur altında pedalladım.Eve döndüğümde denizden çıkmış gibiydim.Pazar günede çok güzel bir gezi yaptık sizlerle paylaşacağım mutlaka.

Abicim fotoğraflar için İlknur hanıma bizlerle paylaştığın için sana,gezide sizleri yanlız bırakmayan değerli dostlara teşekkürler ediyorum...

Dört mevsimi yaşayarak gerçekleştirdiğimiz turumuz çok zevkliydi, aksilikler peşimizi bırakmasa bile.
Resimleri beğendiğiniz için çok mutlu oluyorum daha güzel kareler yakalamak için de büyük çaba sarfediyorum (tandemin üstünde). Bisikleti paylaştığımız gibi resim çekme ve foruma atma işinide paylaşılıyoruz :) .
Ersinede tekrar geçmiş olsun diyorum, böyle bir kazada kaskın önemi bir kez daha anlaşılmış oluyor.
Tura katılan arkadaşlara bir kez daha teşekkürler, bundan sonraki turlarda ve fotolarda buluşmak üzere hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
ender bey ve konur kardeş cektiğiniz resimler harika ben tura katılamadım ama resimleri gördükten sonra kendimi sizlerin arasında gördüm paylşımınız icin teşekürler
necod

Herkese merhaba;

Benim katıldığım 3. ve en uzun turdu. 90 km gidiş-dönüş Ender ağbi söyledi.

Aslında Kepez rampasında kesildim,öldüm,bittim bi ara bike'dan inip yürümek istedim.Sonra Alman bey sayesinde biraz yol aldım çünkü beni sırtımdan itti:D

Sonra tekrar kesildim bi baktım yanımda sevgili kardeşim Taylan onun desteği olmasaydı ben o rampayı zor çıkardım:p

Ama hayatımda yaşadığım en güzel maceraydı diyebilirim. Tabii bu arada sevgili Ersin'in yaşadığı kaza olmasa çok daha keyifli olacaktı.Ersin'e geçmiş olsun dileklerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.;)

Pazar günü için planlanan Belek turunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Bu sefer yanımda eşim Özer'de olacak ve daha keyifli geçecek diye düşünüyorum:D
Muazzez ablayada BRAVO valla hiç kimse yetişemedi;)
Fotoğraflar süppeerrrrr Konur ve İlknur abla çok hoş pozlar yakalamışlar forum sayfasına Ender ağbi şiir gibi açıklamalar yapmış daha bir keyifli olmuş gezi resimleri.Herkese çok teşekkür ediyorum ben de....

Haftaya pazar görüşmek dileğiyle

@opelcalibra
:D :D :D özellikle şu iç lastik problemleri artık size dolma lastik kullandıracak heralde...

@opelcalibra

şimdi göletin kenarında yapılan lastiği de ekleyelim.yağmur altında lastik yapıyoruz.
bi tarafatan dayağmur bizi ıslatırken o soğuk içimize işliyor ve sıcak bir yer hayal ederek işimizi çabuk bitirme umuduyla daha hızlı davranıyrum.l

astiği yapıyoruz.göletin etrafında ufak bi ekşın ve köye doğru yolculuğpa devam ediyoruz.

sanırım o unutulmaz anlarında seni ben solluyordum?:D

1.8 lik kırılmış dt swiss teli unutmuşsun;) ha tabi 8 çizen arka jantla seni mi sollamıştım ne?:D :D :D 75 km. tabii km 8 km az gösteriyor. ayarı bozuk. sağlam km yle farkını ölçtüm.

şimdi maceranın kalanını ben anlatayım.

varsak inişinin başlangıcında ali arka tekeri patlattı. sağa çektik. onu yaptık tam gidicez benim arka teker de havaya uçmuş.tabii bu arada sağnak bastırdı.

hala tekeri yapıyoz.sonra varsaktan aşağı yarış başladı.aliyi başta geçmiştim. sonra yavaşladık.dqaha sonra yokuş tekrar başlayınca taylanla yarış başlıyor.
:D
baktım taylan bastırdı gidiyor bari bende gidem dedim. bu arada arka teker çıkmak istiyor yerinden:D

taylanı solladım. aşağı tam indin 300 mt kadar bi düzlükten sonra sağa döneceğiz.arkamdan ali geldi.

sanırım emrenin viraja ser gireceğini hisetti. dün lonuştuk çünkü:D

film burada koptu. bi baktım emre yan yan girdi viraja ana dedim. bu nasıl girer. benden hızlı girmeye çalıştı dedim. bum diye yere uçtu.

Allahtan arba gelmiyordu. yolu kolaçan edeyim derken arkadan bi honda kintic motor da gelip kaydı. film gibiydi.

şans eseri kimse yaralanmadı.ylun kaygan kısımıydı. ve yolda yağ vardı. yani kazanın olması kaçınılmazdı.efrafta bez gibi bir şeyler aradım ama bulamadım yolu temizlemek için.

ama malzeme bulamayınca zorunluluktan yolu öyle bırakıp devam etmek zorunda kaldık. maceramız böyleydi. bende yağmurda baya ıslak kaldım .ebe 45 km vardı .üşüttüm. haftaya kadar inşallah iyileşirim.

herkese bol seri pedallar.

öncelikler beni tanıyan tanımayan herkese geçmiş olsun dilekleri içn tekrar teşekkür ederim bugün daha da iyiyim ucuz kurtulduk ama kask hayat kurtarıyor bunun bilincinde olan herkese bir gün lazım olur hepinize kucak dolusu sevgiler ve saygılar

Ersin'in başına gelen bu tatsız olaydan sonra bazen "of sıkılıyorum, bugün de takmayıveriyim be, n'olcak ki!" deyip bazı günler yanıma almadığım kaskımı hiç başımdan eksik etmemeye karar verdim, ve bence bu olaydan ders alıp kask kullanmayan arkadaşlarımızı da acilen kask edinmeye teşvik etmeliyiz, bisiklet keyfini doyasıya daha uzun yıllar yaşamak istiyorsak her ne olursa olsun öncelikle kurallara uymalı ve kaskımızı da başımızdan hiç eksik etmemeliyiz! Bak Ersin bu tatsız olay pek çok kişiye ders olacak, olaya iyi yönden de bakabiliriz böylece :p

@Ersinseyda

Ersincim merhaba

İyi olduğuna sevindim.
Kask insana sanıyorum hayatında en az bir kere lazım olabilir. İşte o lazım olduğu anda sırtında veya evde ise ,yandığının resmidir.
Kask o lazım olduğu anda insanın kafasındaysa, o kaza anındaki, ince çizgide, insanı hayata bağlar.
Senin örnekte , kaskını yakından görmüş biri olarak konuşuyorum. Kaskının aldığı hasarı, eğer kaskın kafanda olmasaydı, kafan alacaktı, hepimizin şansı varmış ki kask o anda kafanda bağlıydı.

Demek k,i bisiklete binen herkesin uyması gereken, kurallardan en önemlilerinden biri, kafamızda kaslarımızın takılı olması gerekliliği.
En kısa zamanda aramızda olman dileğimle.

Kasklarımız kafamızda olsun , ama hiç ihtiyaç olmasın

Sevgi ve selamlarımla.

Öncelikle Ersin arkadaşımıza atlattığı kazadan dolayı geçmiş olsun diyorum...

Ender Abi yine başınıza bir sürü olay gelmiş. Sizin ayrıca ekşın yapmaya ihtiyacınız yok ki her üç geziden birinde zaten bu heyecanı yaşıyorsunuz...

Tğm olumsuzluklara rağmen güzel bir gezi geçirmişsiniz, tebrik ederim...

Ender Abi gezilerinizi zevkle izliyorum. Hiç durmuyorsunuz... Bir gün orada bir gün burada ayaklarınıza sağlık. Ayrıca belirtmem gerekiyor gün geçtikçe bir ekol oluyorsunuz burada.
Teşekkürler.
Esen kalın

Herkese merhaba

Konumuza cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Sırasıyla , H.Can Demirel, pelo-selo, necod, solen, gryars, Ertan Aba, Ersin Seyda, Zazoo, Kevserseri, abrean' a ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Ben ve arkadaşlarım grbumuzla hep öğünüyoruz. Hakikaten Antalya da çok samimi ve dostça bir grubumuz var. Her grup bireyide grubuna bağlı. Hepimizin çabalarıyla bu gezilerimiz yapılıyor, günden günede hep yeni katılımlar oluyor.

Gönül ister ki, geziye çıktığımızda, çok daha kalabalık olabilsek. ama herkes içten ve samimi olsun bu sayımızda bize yeter.

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.

merhaba geziniz yağmur da olsa güzel olmuş...alman pedalcılar filan..
Sanırım bu gidişle geziler uluslararası faaliyete dönüşecek...

serik'ten mustafa

Mis gibi doğa güzelliğinde bisikletin zevkine varmak.Müthiş bence. Paylaşımlar için teşekkürler.

@mustafateke34

Merhaba Mustafa

Bir gittin tam gittin. Hadi yüzünü göremiyoruz, bari netten görüşelim. İyi olduğuna sevindim. Çalışmaya da başlamışsın, hayırlı olsun diyoırum.

Görüşmek üzere.

@abdullahabdullah

Merhaba
Gezimiz için düşündüklerine çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarıımla.

Hoşçakalın.

Geri