Scudo Sports

Antalya-18 Mart 2007 Pazar Aspendos Gezimiz

uzuuun bir cvp yazdım benim pc dayanamadı kilitlendi mesaj gitmiştir diyordum ama yok gitmemiş :)

yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum tanışamadık ama inşallah ilerki turlarda birlikte pedallarız ;)

Ender abi resimler ve güzel anlatımın içi çok teşekkür ederim :)

Dünya hakikaten küçükmüş bizim almanların arkadaşları ile karşılaşmışsınız:D

herneyse Konur şu editlediğin resim çok güzel olmuş gülmekten öldüm :)

Scudo
Harikasiniz :)

4 bolum halindeki fotograflari bu ayrintili anlatim esliginde yayinlamak gercekten emek isteyen bir is :)

Cok tesekkurler fotograflarin hepsi birbirinden guzel, anlatiminiza zaten diyecek bir sey bulamiyorum, en iyisi cok tesekkur ediyim :)

Hele hele tandemi arabaya atip Izmir'e gitmenize hic bir sey demiycem :eek: :rolleyes: :D :D :D

Izmir'deki gezilerinizden de bolbol fotograflarinizi gormek dilegiyle :) Hatta Ender abi siz de bir Turk Kolej'li olarak, gittiginizde okulumuz civarlarindan gecerseniz de bir fotograf cekebilirseniz cok mutlu olurum :) Ben Mithatpasa Caddesi uzerindeki binada okumustum :) Siparisimi de verdim hemen :)

Simdiden Iyi Yolculuklar :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Herkese merhaba,

Gezimize cevap yazan.
rahmankarataş, derya.k , Tuğrul , k.tecimen , necod , Önder , ceycey , ismailağıllı , H.Can DEMİREL ,(ZEO) , pelo-selo , erkuty , zazoo ,hızlı ,aydin , nuriaktürk, Sümer , Ontario, adiga_ , cobike , KevSerSeri , Ersinseyda, Derya AKYILDIZ , swunk , tırt kaptan , Ertan ABA , abrean , mustafateke34, candede, edi55 , Ercan Bayram , Tugberk Tezel

Tüm arkadaşlarıma, ve okuyup seyreden herkese, çok , çok teşekkür ediyorum.

Sevgi, saygı ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Ender abicim gezinin diğer bölümlerinide imrenerek takip ettim.İlknur hanım'ın ellerine sağlık çok güzel kareler almış bizler için.Sanada paylaşım ve anlatımın için teşekkür ederim.

İzmir'dede güzel geziler yapacağınızdan hiç şüphem yok.İyi tatiller dilerim.Özellikle Kemalpaşa'dan sonra Armutlu ve Bağyurdu tarafına çiçek açmış kiraz bahçelerine doğru gitmenizi tavsiye ederim.:)

Geziye katılan tüm dostlarımıza kuçak dolusu selamlar...

Güzel gezi, güzel insanlar ve güzel fotolar için tebrik ve teşekkürler.
Gözünüze gönlünüze sağlık. :)

diyecek bir şey bulamıyorum herşey harikaydı bizim yerimizde olmak istiyen cok arkadaşlarımız olduğunu gelen mesajlardan gördük katılan herkese ayrıcabu turu düzenleyen ender beye fotoğraf cekimlerini gercekleştiren ilknur hanıma cok teşekür ederim

• Beğen
Tepkiler: pelo-selo
@H.Can Demirel

@Mesut Girgiç

@necod

İlginize çok teşekkür ediyorum. Sağolsun fotoğraf çekimleri bisiklet üstündeuken hep eşime ait. Hareket halindeyken genede güzel kareler yakalıyor.

Tüm cevap yazan arkadaşlarıma, çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla. Hoşçakalın.

Of ,of , of Şahane.. Gezi şahane, Fotoğraflar çok şahane BİSİKLETÇİLER çok çok şahane. Yok başka bahane.. Hepinize Tebrikler..

Antalya'nıza bir kere daha geleceğim inşallah. O zamanda pedallarız deyilmi?

Hepinize sağlıklı kazasız bol pedallı günler ve Sevgiler..

hepinize.

@Necati Bilgen

Merhaba Necati abi.

Sen bir önderlik yapta topla gel , tüm bisikletçi arkadaşları, Antalya ya . Antalya da bir bisiklet sevgisi nasıl olurmuş görsün.
Başımız üstünde yeriniz var. Sizler yeterki gelin. her yerlere pedallarız.

Gezimizi beğendiğin içinde çok teşekkür ediyorum.
sevgi ve saygılarımla.
Hoşçakalın.

oyyyyyyyyy....Valla üşenmedim tek tek bütün resimleri inceledim bütün yazıları bir solukta okudum ne kadar güzel iç açıcı resimler maşallah antalya şimdiden yazı getirmiş...
imrenmedim desem yalan olur herhalde çok güzel bir ekip ile çok güzel bir organizasyon gerçekleştirmişsiniz tebrik ve teşekkür ediyorum...

sağlıcakla kalın...

@d.berkay

Berkay'cım merhaba

Teşekkür ediyorum. Antalya Türkiye'nin en erken yazı getiren şehirlerinden birisi. Ama şu aralar gene değişken bir havaya sahip. mesela bu gün soğuk ve yağmurlu idi. Ama tabi sizin oraların soğuğu gibi hiç olmaz.

Sevgi ve selamlarımla. Hoşçakal.

@selçuk ahmet

Bundan sonra bu üyenin adı olan hiçbir mesaja bakmayacağım bizide oyalıyor. Bir sorunun varsa yönetimle hallet kardeşim.

Geri